Detalii înfiorătoare despre crima care a șocat Grecia. Soţul a privit îngrozit cum soţia sa era torturată şi ucisă în faţa copilului: „I-am implorat!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Detalii tulburătoare despre cumplita crimă din Grecia, unde o femeie a fost torturată şi ucisă de mai mulţi tâlhari sub ochii partenerului şi fiicei lor. Soţul femeii a povestit coşmarul prin care au trecut mărturisind că i-a implorat pe hoţi să nu-i rănească familia în timp ce puseseră un pistol la capul copilului.

Charalambos Anagnostopoulos, 33 de ani, un pilot de elicopter, dormea în casa lui din apropiere de Atena, alături de soţia sa, studenta Caroline Crouch de 20 de ani şi fiica lor de 11 luni, când o gaşcă de hoţi au intrat în casa lor, marţi în jurul orei 5 dimineaţa.

Charalambos Anagnostopoulos, cunoscut ca Babis, le-a spus poliţiştilor că tâlharii mascaţi, înarmaţi cu pistoale, l-au legat la podea şi au legat-o pe Caroline de pat, înainte de a întreba „unde sunt banii?”, într-o greacă stricată.

Bărbatul susţine că aveau o grămadă de bani cash în casă pentru că au cumpărat o parcelă de pământ şi trebuiau să plătească constructorii. Omul mai spune că a ascuns „comoara” în interiorul unei cutii de Monopoly şi că a dezvăluit locul înainte ca soţia sa să fie torturată.

 

Au vrut şi mai mulţi bani

 

Doar că hoţii voiau şi mai mulţi bani şi bijuterii, apoi au pus o armă la capul copilului înainte de o sugruma pe Caroline cu o pereche de pantaloni când a început să ţipe. O altă publicaţie din Grecia susţine că femeia a fost sufocată cu haine mai degrabă decât să fie strangulată.

„Am auzit-o pe soţia mea ţipând după ajutor, în timp ce eu eram legat la podea. Am ţipat să nu fie rănită. Copilul plângea, soţia mea plângea şi cineva sau câţiva oameni căutau prin casă după bani şi bijuterii. Brusc, au părăsit camera şi nu am mai putut să aud vocea soţiei mele”, le-a povestit Babis poliţiştilor.

 

„I-am implorat să nu ne rănească”

 

Mai târziu, bărbatul a povestit la un post TV, potrivit Observator: „Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut noi noaptea trecută. A fost un coşmar. I-am implorat pe tâlhari să nu ne rănească. Le-am spus unde sunt banii şi i-am rugat să ne lase în pace. Poliţia îi va prinde”.

Oamenii legii au fost chemaţi la locul faptei de bărbat, care a reuşit să ajungă la un telefon şi să formeze numărul de urgenţă cu nasul.

Babis şi fiica sa au fost duşi la spital, în timp ce oamenii legii au început să cerceteze casa după probe care să-i conducă spre hoţi. Caroline din Marea Britanie şi Babis s-au cunoscut în 2017 şi s-au căsătorit în luna iulie 2019, în Portugalia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel