Destinul tragic al polițistului român găsit mort. Cristian a înfășurat stâlpul cu zeci de metri de sfoară, să fie sigur că nu scapă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Amănunte tulburătoare ies la iveală în legătură cu moartea unui poliţist criminalist din Vâlcea, care și-a pus capăt zilelor la trei kilometri de casă, la începutul lunii august.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit că în ziua în care s-a sinucis, Cristian Grecu, tânărul de 31 de ani care lucra ca poliţist criminalist în cadrul Poliţiei Călimăneşti, a mers special la Râmnicu Vâlcea ca să-şi cumpere funia cu care s-a spânzurat.

A străbătut mai mult de 40 km dus-întors pentru a-şi pune planul în aplicare.

„Şi-a luat o funie de aproximativ 50 de metri. Jumătate a înfăşurat-o de stâlp, parcă să fie sigur că nu scapă, iar nodul pe care l-a făcut, unul marinăresc, a fost executat perfect”, spune un apropiat al anchetei, potrivit Adevărul.

Polițistul și-a premeditat gestul fatal. Şi-a scos toți banii de pe card şi i-a lăsat acasă, la vedere, pe o masă din camera lui. La fel și cheia de rezervă a mașinii. Precizia cu care și-a calculat totul i-a șocat pe apropiații bărbatului.

 

Toți se întreabă ce l-ar fi putut împinge pe bărbat la un asemenea gest

 

Trupul său a fost găsit la o zi după ce s-a sinucis, în vârful unui deal. Zeci de colegi din poliție, prieteni și rude au participat la căutările tânărului.

Acum, toți se întreabă ce l-ar fi putut împinge pe bărbat la un asemenea gest. În ultimele trei săptămâni de viață, Cristian a stat închis în casă și s-a uitat la filme. Nu ar fi avut probleme cu banii, nici pe plan sentimental, însă s-ar fi plâns unor apropiați de conflictele de la serviciu cu șeful Poliției Călimănești.

Ancheta merge greu, iar apropiații se tem de o presupusă muşamalizare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel