Descoperire macabră în Paris: Cadavru vechi de 30 de ani, descoperit în pivnița unui conac celebru

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Autorităţile franceze au deschis o anchetă pentru omor după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un subsol în timpul renovărilor unui conac parizian care s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro, scrie CNN.

Proprietatea, situată în exclusivistul District 7 din centrul Parisului, are un conac, o curte interioară şi o grădină privată. „Din punct de vedere istoric, este o clădire importantă. Multe persoane importante au locuit acolo, inclusiv poetul François Coppée”, a declarat pentru CNN Sabine Lebreton, vicepreşedinta unei asociaţii dedicate conservării cartierului.

Abandonată de la mijlocul secolului al XVIII-lea, luxoasa clădire s-a vândut pentru 35,1 milioane de euro în luna ianuarie, iar noii proprietari au angajat o firmă care să o renoveze. Dar în iulie, au apărut în mass-media franceză informaţia că un cadavru a fost găsit în subsolul casei pariziene. Din primele informaţii, cadavrul se află acolo de peste 30 de ani.

Oficialii au declarat că cadavrul a fost descoperit pe 26 februarie. „L-au găsit într-un loc care nu a fost vizitat nici de executorul judecătoresc care a făcut raportul şi nici de altcineva. Nimeni nu a vizitat pivniţa”, a declarat, pentru CNN, Bruno Picard, avocat responsabil de licitaţia casei.

O sursă judiciară a declarat pentru CNN că Parchetul din Paris a deschis o anchetă preliminară pentru omor în urma descoperirii cadavrului unui bărbat în subsolul unei clădiri care se află în curs de construcţie în strada Oudinot, din Paris, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel