Descoperire macabră: Cadavrul unui român, găsit într-un şanţ la marginea drumului

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Caz șocant în Brașov, unde cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un şanţ de pe centura ocolitoare a orașului.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un şanţ de pe centura ocolitoare a municipiului Braşov.

Acesta a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

"Dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat cu privire la faptul că în şanţul pluvial situat pe VO1K din municipiul Braşov se află o persoană de sex masculin decedată.

În urma sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov şi echipaje medicale.

Acestea din urmă au confirmat faptul că persoana în cauză este decedată", a precizat IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

 

Cadavrul unui român dispărut, găsit într-o fabrică dezafectată

 

Un caz asemănător a avut loc înaintea sărbătorilor, când un bărbat din Alba, care a fost dat dispărut de familie, a fost găsit mort într-o fabrică dezafectată.

Cadavrul bărbatului a fost găsit de câțiva localnici care imediat după descoperirea macabră, au sunat la numărul de urgență 112, iar locul a fost împânzit de criminaliști, scrie ȘtirileProtv. Este vorba despre un român în vârstă de 48 de ani care locuia în Sebeș, singur într-un apartament.

Acesta s-a despărțit cu puțin timp înainte de dispariție de iubita sa. De asemenea, înainte să fie dat dispărut de rude, acesta ar fi povestit că avea probleme la serviciu din cauza unei neînțelegeri. Se temea pentru locul lui de muncă, după care a dispărut fără urmă.

Astfel, timp de jumătate de an nu s-a mai știut nimic de bietul om, până când, câțiva localnici au făcut descoperirea șocantă. Aceștia l-au găsit pe bărbatul de 48 de ani, fără viață într-o fabrică abandonată, situată la marginea orașului.

Potrivit anchetatorilor, se așteaptă acum rezultatele medicilor legiști, relatează ȘtirileProtv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel