Deputatul Stelian ION (USR), despre Viorica DĂNCILĂ: „Un personaj golit de conținut, o INCOMPETENTĂ între incompetente“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
stelian ion facebook
stelian ion facebook

Deputatul USR Stelian Ion se oferă să îi reprezinte în instanță pe protestatrii constănțeni amendați de Jandarmi pentru că au scandat lozinci anti-PSD și anti Viorica Dăncilă.

Deputatul USR Constanța, Stelian Ion, avocat de profesie și membru în Comisia Juridică, sare în apărarea constănțenilor amendați de Jandarmerie pentru că au scandat lozinci împotrva PSD și a premierului Viorica Dăncilă, cu ocazia vizitei acesteia la Constanța.

Şapte demonstranţi care au fost prezenţi la Centrul Cultural Jean Constantin, la şedinţa PSD Constanţa din 30 august, au fost legitimaţi de jandarmi şi li s-a comunicat că trebuie să părăsească zona, altfel vor fi amendaţi. Oamenii au refuzat şi s-au trezit acasă cu amendă de 700 lei fiecare. Deputatul USR se oferă să îi reprezinte pe aceștia în instanță în încercarea de anulare a proceselor verbale de contravenție.

„«Proasta! Analfabeta! Hoții!»

Pentru asta au fost amendați protestatarii din Constanța de slugoii PSD-ului din Jandarmeria Constanța. Sunt aceiași slugoi care în Marțea Neagră, pe 10.12.2013, îi amendau pe niște tineri pentru că au îndrăznit să strige împotriva lui Ponta în fața prefecturii «jos Ponta, jos, ești un mincinos!» Sunt aceiași slugoi de jandarmi care au participat pe 10 august 2018 la represiunea violentă din Piața Victoriei“, explică deputatul Stelian Ion pe pagina sa de Facebook.

De profesie avocat, Stelian Ion se oferă să îi reprezinte în instanță pe protestarii amendați.

„După Marțea Neagră, i-am reprezentat în instanță pe protestatari și am obținut în instanță anularea tuturor proceselor-verbale. Mă ofer să le acord sprijin și acum constănțenilor amendați pentru că au spus adevărul: că Dăncilă e întruchiparea incompetenței și că PSD este un grup plin de infractori. Se poate face lesne proba verității“, mai spune parlamentarul USR.

El este de părere că lozincile scandate nu înseamnă atac, ci reprezintă faptul că se trăiește în democrație: „Politicienii n-ar trebui să facă pe mironosițele, ar trebui să accepte criticile. Ne spune CEDO. Să nu ai dreptul să-i spui unui politician că e incompetent, că are o pregătire cu mult sub nivelul necesar funcției sale, chiar folosind un limbaj mai dur, înseamnă să nu trăiești într-o democrație“.

„O marionetă între marionete“

El merge mai departe și ironizează chiar complimentele pe care le-a primit premierul la Constanța, chiar în aceeași zi în care a fost huiduită de constănțeni în stradă. Elogiile au venit de data aceasta de la colegii de partid.

„Viorica gospodina, mama între mame, cum o numeau colegii săi din PSD Constanța, mama care și-a bătut copiii în public, i-a tratat cu gaze lacrimogene și le-a dat bastoane în cap în Piața Victoriei va învăța și lecția asta cât de curând. Nu le poate pune pumnul în gură românilor!

Dăncilă crede că dacă și-a schimbat ochelarii și scenaristul care-i scrie replicile își poate camufla incompetența. Dăncilă este un personaj golit de conținut, o marionetă între marionete, o incompetentă între incompetente, ca să-i parafrazăm pe stupizii săi colegi de la Constanța“, a conchis deputatul USR Stelian Ion într-un comentariu pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel