Deputat USR, despre candidatul PSD pentru postul CCR: „Calitatea principală este obediența”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, astăzi, că ceea ce s-a întâmplat în Comisia juridică la audierea candidaţilor pentru postul de judecător la CCR a fost un simulacru de audiere.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi în Comisia juridică a fost un simulacru de audiere a celor care candidează pentru funcţia de judecător la CCR. S-a observat foarte clar că preşedintele comisiei a blocat toate întrebările pe care le-a considerat incomode pentru candidatul PSD.

Citește și PSD face SCUT. SCANDAL în Parlament, la audierea lui Gheorghe Stan pentru funcția de judecător CCR: "Îl HĂRȚUIȚI"

Îngrijorător este faptul că la una dintre întrebări - dacă recomandările Comisiei de la Veneţia sunt obligatorii pentru judecătorii CCR - domnul Stan a răspuns cu subiect şi predicat că în opinia domniei sale judecătorii CCR nu sunt ţinuţi de aceste recomandări", a declarat Stelian Ion, potrivit News.ro.

 

„Calitatea principală este obedienţa”

 

El a mai spus că ceea ce îl recomandă pe candidatul PSD pare a fi doar calitatea de şef de secţie specială, despre ale cărei acţiuni, cum ar fi faptul că a cerut dosarul Teldrum de la DNA, se ştie.

„Aşadar, din punctul nostru de vedere, calitatea principală este obedienţa. E trist că se întâmplă acest lucru", a spus deputatul USR.

Citește și Candidații pentru CCR au primit aviz POZITIV

Stelian Ion a precizat că au fost şi încă se poartă discuţii cu PNL pentru a avea un candidat unic al opoziţiei, dar principiul USR este ca acest candidat să nu fie membru de partid.

El a reclamat timpul foarte scurt fixat de PSD pentru derularea procedurii.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel