PSD face SCUT. SCANDAL în Parlament, la audierea lui Gheorghe Stan pentru funcția de judecător CCR: "Îl HĂRȚUIȚI"

Narcis Popa |
Data publicării:

A fost scandal în comisia parlamentară de audiere pentru desemnarea unui nou judecător al CCR. Totul a gravitat în jurul propunerii PSD, a lui Gherghe Stan, procurorul șef de la Secția Specială de Investigare a Magistraților. PSD a făcut scut în jurul său, în timp ce opoziția l-a întrebat pe acesta dacă își asuma politic funcția de judecător CCR. 

Primul care a adresat o întrebare a fost deputatul USR, Stelian Ion. Întrebarea i-a fost blocată de președintele PSD al Comisiei de AudierE:

"Nu înțeleg relevanța. Este vorba despre activitate și experiența juridică, nu de cum și-a luat fiecare gradele sau a promovat în funcție. Acolo ar trebui o astfel de comisie dacă aveți dumneavoastră răspuns la o astfel de întrebare. Nu are legătură cu audierea. O ducem în derizoriu. Are experiență... Mi se pare puțin dincolo de rea intenție, o divagare ca să nu-i spun mai rău".

Stelian Ion: Avem altă întrebare, dacă ne cenzurați întrebările...

În discuție intervine și deputatul PNL, Florin Roman, iar Steluța Cătăniciu sare în părarea lui Stan, spunând că este hărțuit. 

Florin Roman: Domnu' președinte, vorbim totuși de o candidatură la CCR, unde lucrăm pe baza Constituției. Vreau să mai spun că de curând ați fost numit procuror șef la Secția Specială de Investigare. Astăzi ați fost anunțat candidat pentru postul de judecător CCR. Vă asumați politic această candidatură? 

Steluța Cătăniciu: Vă rog să-mi permiteți...

Florin Roman: Dacă răspundeți dvs, de ce ne-ați mai chemat aici? 

Gheorghe Stan: E o provocare pentru mine. Experiența mea ar putea fi utilă unei Curți Constituționale imparțiale. 

Steluța Catăniciu: Nu vreau să adresez nici o întrebare. Constat că pe domnul Stan, unii dintre noi îl hărțuim. Ori îi audiem pe toți, ori punem punct acestei mascarade. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel