Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, anunț important pentru românii din diaspora

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, anunț important pentru românii din diaspora. FOTO: Facebook @Departamentul pentru Românii de Pretutindeni
Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, anunț important pentru românii din diaspora. FOTO: Facebook @Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni prelungeşte perioada de depunere a cererilor de proiecte pentru Programul „Sprijinirea educaţiei în limba română” şi pentru Programul „Susţinerea mediului asociativ românesc din afara graniţelor ţării” până pe data de 26 septembrie.

Potrivit paginii de Facebook a DRP, Programul „Sprijinirea educaţiei în limba română” este menit să doteze cu mobilier şcolar şi echipament IT instituţiile de învăţământ din străinătate în vederea desfăşurării de activităţi educative în limba română.

Programul „Susţinerea mediului asociativ românesc” din afara graniţelor ţării este dedicat sprijinirii implementării de proiecte realizate de către mediul asociativ românesc în beneficiul românilor de pretutindeni.

Detalii în legătură cu documentele necesare şi procesul de selecţie se pot găsi la adresa https://dprp.gov.ro/web/granturi/. 

 

Vezi și 

 

Anunț important pentru românii din diaspora, de la Departamentului pentru Românii de Pretutindeni: Încă sunt bani de luat de la stat

 

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță continuarea programului de finanțare nerambursabilă 2022 și lansarea unei noi sesiuni de depunere a cererilor de finanțare de proiecte, valabilă până la 30 septembrie 2022.

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni anunță continuarea programului de finanțare nerambursabilă 2022 și lansarea unei noi sesiuni de depunere a cererilor de finanțare de proiecte.

În perioada 16 – 30 septembrie 2022, sunt așteptate cu propuneri de proiecte asociaţiile, fundaţiile, unităţile de cult, organizaţiile neguvernamentale ale românilor de pretutindeni, organizaţiile internaţionale, cât și persoanele fizice autorizate sau persoanele juridice de drept public sau privat din România sau din străinătate care utilizează finanțări nerambursabile pentru derularea de proiecte sau acțiuni în sprijinul românilor de pretutindeni.

În cadrul acestei sesiuni, solicitanții eligibili pot depune un singur proiect. În același timp, sunt eligibili și cei care au depus două cereri de finanțare în sesiunea februarie-iunie 2022.

Perioada de desfășurare a proiectelor este cuprinsă în intervalul 1 octombrie – 30 noiembrie 2022, cu excepția celor care marchează Ziua Națională a României (1 Decembrie).

Cererea de finanțare și documentele prevăzute în Ghidul de finanțare pot fi trimise doar în format electronic (scan PDF), la adresa de e-mail [email protected]. Este necesar ca fiecare anexă să fie atașată ca un singur document PDF, denumit ca atare. (de exemplu, Statut.pdf). Nu sunt acceptate alte formate (JPEG, PNG etc.).

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google NewsGet it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1