Denise Rifai, mesaj trist după miezul nopții: "E o DRAMĂ ! E un COȘMAR care nu i se mai termină"

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai a comentat situația grea prin care trece un om pe care îl cunoaște de 20 ani: medicul Marian Burcea, fost președinte CNAS, trimis în judecată de DNA într-un dosar de corupție, cel care a anunțat ieri că va candida pentru șefia Spitalului de Oftalmologie din Capitală la solicitarea colegilor săi.

"Pe dl Burcea il cunosc de cand aveam 20 de ani. Si pot sa spun ca este un Medic exceptional. Care a reparat si a luminat ochii multor demnitari ai tarii asteia si ai si mai multor oameni amarati. Si pot sa spun ca e un om si un medic pentru care nu conteaza cui apartin Ochii pe care ii repara.
Si omul asta bun, si nu cunosc multi asa ( caci omul omenos il vezi ca i omenos cand are toata puterea din lume si ramane neschimbat), la un moment dat, a facut prostia sa accepte "deosebita" functie de sef al CNAS. Avea varsta si prestigiul sa ocupe o astfel de pozitie.

Insa, aici a inceput tragedia vietii lui! S a trezit prezentat public ca sef al unei caracatite infractionale din CNAS, in contextul in care el abia fusese numit si respectivii erau in actiune de multi ani deja si pentru ca nu era de ajuns, s a trezit si aruncat in Arestul Capitalei, acolo unde a stat o perioada buna de timp. Si iesit de acolo, calvarul Nu s a terminat. Toata cariera lui e pusa sub semnul indoielii si pare ca a devenit un rebut de care societatea trebuie sa se distanteze. Eu sunt sigura ca Instanta va dovedi adevarul. Dar ce folos ???

Asa se intampla insa cand societatea e marcata de cazuri de mare coruptie. Daca ai nesansa sa fii pur si simplu nevinovat, dar sa calci pe asa un musuroi, esti asimilat direct ca fiind cel mai hot dintre hoti si nu te mai spala nimeni!

Ce traieste omul asta mi se pare o nedreptate fara margini si o drama! Si seamana cu un cosmar care nu i se mai termina !
Unui medic de valoarea lui M.Burcea ar trebui doar sa i Multumim," este mesajul lui Denise Rifai, publicat în această noapte, la ora 2:00.

Reamintim că Marian Burcea a fost trimis în judecată în luna iulie 2018, alături de zeci de inculpați, în dosarul CNAS, faptele cercetate fiind decontarea nelegală a unor servicii de îngrijiri medicale la domiciliu fictive.

Fostul președinte al CNAS a fost trimis în judecată, sub control judiciar, pentru constituire a unui grup infracțional organizat, folosirea influenței, în exercițiul funcției de conducere din cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obținerii de foloase necuvenite și abuz în serviciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel