Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul SORINEI, fetița adoptată de o familie de români din SUA. Apar noi DOVEZI

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Apar noi detalii în cazul dosarului de adopție al Sorinei, micuța adoptată de familia secărin din SUA, după ce vreme de șapte ani a fost crescută de familia Șărămăt, asistenții maternali care au îndrăgit-o ca pe copilul lor.

Tribunalul București a decis  deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei, fetița plecată în America din sânul familiei Șărămăt! La fix trei luni de când Sorina și-a luat zborul către SUA, însoțită de soții Secărin, noii ei părinți, familia  Șărămăt continuă să spere că fetiță de 8 ani pe care ei au crescut-o în ultimii 7 ani se va reîntoarce în Baia de Aramă.
 
Familia Șărămăt a cerut Tribunalului București redeschiderea dosarului adopției și judecarea cauzei aducând noi dovezi. Familia Saramat susține că reprezentanții autorităților în speță respectivă au făcut mai mukte documente false. Avocatul familiei a confirmat redeschiderea cauzei și acceptarea noilor probe depuse la dosarul anulării adopției.
 
„În procesul privind constatarea nulității absolute a adopției Sorinei, Tribunalul București a respins astăzi, 23.10.2019, excepțiile invocate de către Sacarin Gabriel și Sacarin Ramona prin apărător ales, dar și pe cele invocate de către DGASPC Mehedinți și ANPDCA privind autoritatea de lucru judecat a hotărârii judecătorești pronunțate de Curtea de Apel Craiova prin care a fost încuviințată adopția.
 
Procesul se judecă! Următorul termen de judecată va avea loc la dată de 25.11.2019 la Tribunalul București. La dosarul cauzei, la dată de 21.10.2019, au fost depuse mijloace probatorii tehnice ce atestă în mod incontestabil faptul că toate înscrisurile întocmite de reprezentanții DGASPC Mehedinți (în speță Morjan Violetă - manager de caz) în dosarul adopției sunt FALSE, semnătură și scrisul olograf al Asistentului Maternal Saramat Mariana fiind contrafăcute în mod grosolan prin modalități ce se circumscriu elementului material al infracțiunii de Fals intelectual”, a notat avocatul Victor Dumitrica.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel