De frica protestatarilor, Dragnea a schimbat biserica pentru cununia religioasă a fiului său

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea a luat o decizie radicală, având în vedere că peste 5.000 de oameni au anunțat că vor merge să protesteze la nunta fiului său.

Șeful PSD și-a anunțat colegii din partid că a mutat loc cununiei religioase a fiului său Valentin Dragnea cu Gina Tătulescu. Dacă inițial, ceremonia trebuia să aibă loc la ora 17.30, la Biserica Sfântul Elefterie, acolo unde slujește chiar tatăl viitoarei nurori a lui Dragnea, aceasta a fost mutată la o altă biserică, neanunțată public.

Mesajul celor care voiau să meargă să scandeze la cununia lui Ștefan Valentin Dragnea a fost distribuit pe Facebook. Comunitatea online „Luptăm pentru România" a organizat pe Facebook evenimentul „Mergem la nunta lui Dragnea Jr.", în care a chemat internauții la biserică să-i ureze mirelui și socrului mare „ cu executare!".

„Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulți ani!", cu executare! Atât lui, cât si lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu totii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem și la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toți greii din PSD și ALDE!", se arată în descrierea evenimentului.

La cununia religioasă au fost invitați, din cauza motivelor de securitate, doar prietenii foarte apropiați ai mirilor și familiilor acestora. Marea petrecere va avea loc, așa cum era programată, la ora 19:30, duminică, la Palatul Snagov.

Gina Alexandra Tătulescu, aleasa fiului lui Dragnea, este fiica preotului Dionis-Nimfodor Tătulescu. În urmă cu doi ani, părintele Tătulescu s-a mutat din Ploiești și acum slujește la Biserica „Sfântul Elefterie" din Capitală, locul unde fusese programată, inițial, cununia religioasă. În 2009, mireasa lui Ștefan Valentin Dragnea a concurat la Miss Universe România și s-a clasat pe poziția a 20-a.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel