De ce trebuie să turnăm săpun lichid în toaletă? Instalatorii nu vor dezvălui niciodată acest truc

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute: Trucul care te scapă de multe bătăi de cap
Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute: Trucul care te scapă de multe bătăi de cap

Instalațiile sanitare din casă deseori se înfundă, iar acest lucru este cauzat și de depunerile de calcar din apa dură sau alte sedimente care se acumulează în conducte.

În acest caz, trebuie să alegeți: fie cheltuiți bani pe instalatori, fie căutați o modalitate care vă va ajuta să rezolvați problema blocajului.

Dacă nu aveți o pompă de desfundat chiuvete și toalete, atunci vă puteți aminti două moduri demonstrate de a rezolva problema, folosind ceea ce veți la îndemână.

Cu ce putem înlocui pasta de dinți din comerț? Șase alternative naturale care te vor surprinde

Săpun lichid - folosiți săpun lichid pentru a curăța toaleta înfundată. Pentru a face acest lucru, turnați aproximativ o jumătate de pahar de săpun lichid în toaletă și lăsați să acționeze timp de 10 minute. Apoi turnați  1 litru de apă fierbinte și așteptați alte 25 de minute.

În acest timp, apa cu săpun va începe să coboare treptat. Goliți rezervorul toaletei pentru ca toată soluția cu săpun lichid să se scurgă în canalizare. În cazul unui blocaj mai puternic, procesul poate fi repetat din nou.

Cum să ascuți singură cuțitele de bucătărie: Câteva metode cu care nu vei da greș. Trebuie să respecți doar câțiva pași

 

Bicarbonat și oțet -  Turnați o jumătate de pachet de bicarbonat și un pahar de oțet în toaletă. După ce reacția este completă, turnați deasupra cât mai multă apă fierbinte.

Această metodă simplă va ajuta la eliminarea chiar și a celor mai dure blocaje. Nu trebuie să alergi la magazin și să cumperi o pompă sau alte produse chimice de curățare scumpe.

De ce trebuie să turnăm săpun lichid în toaletă? Instalatorii nu vor dezvălui niciodată acest truc 

 

Pentru a avea o toaleta super curată, fără incrustații trebuie să folosim sare. Turnați aproximativ 100 grame de sare grunjoasă în toaletă și presărați-o și pe marginile toaletei. Lăsați-o să stea aproximativ trei ore și apoi spălați toaleta.

Cel mai bun lucru de făcut ar fi să lăsați sarea toată noaptea. În acest fel acțiunea de curățare va fi mai eficientă. În loc de sare poți folosi și bicarbonat de sodiu dacă preferi.  De fapt, este important să găsim metode alternative de curățare a băii și a casei. Și ai încredere că cu puțină imaginație le vei găsi.

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

 

Amestecă o mână de sare cu zeamă de lămâie. Vei economisi bani și vei avea rezultate mai bune decât cu produsele din supermarket

Momentan, încearcă sarea și vei fi șocat cât de utilă poate fi pentru curățenia casei. Și partea cea mai bună este că sare face singură totul. Nu trebuie să faci nimic, doar să aștepți și să te bucuri de baia ta curată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel