Dani Oțil, furios pe cei care nu sunt la muncă vineri: "Mergi în parc și vrei să-ți dea statul"

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Dani Oțil s-a arătat deranjat de cei care vineri dimineața nu sunt la muncă. 

Într-o transmisiune directă care a avut loc la emisiunea "Neața cu Răzvan și Dani", unul dintre reporterii matinalului a fost trimis la fântâna Miorița din București pentru a relata despre traficul crescut de mașini care iese din București către munte.

Pe tot parcursul live-ului dat de reporter, de câteva minute, sute de mașini părăseau Bucureștiul pe trei benzi. Acest lucru i-a atras atenția lui Dani Oțil, care s-a întrebat de ce atât de mulți oameni părăsesc Bucureștiul într-o oră matinală a unei zile care teoretic ar trebui să fie lucrătoare. 

"Eu nu înțeleg un lucru. E vineri dimineața. La ora asta, oare, bărbații între 18 și 60 de ani nu ar fi trebuit să fie la muncă? Ia uite-i... Poate domnu' e cu un service ceva, îl înțeleg. Dar domnul acesta (arătând spre monitorul care arăta traficul-n.r.) este oare patron? Deci tu te duci vineri dimineață în parc și apoi aștepți să-ți dea statul," a spus Dani Oțil la Antena 1.

"Simt o urmă de invidie", i-a replicat partenerul său de matinal, Răzvan Simion. 

"Să fiți totuși atenți. Se anunță ploi în toată țara, deci va fi un weekend periculos, cu aglomerație, sper să nu vedem pe la știri multe accidente. Autostrăzile vor fi aglomerate, carosabilul va fi umed și va fi destul de periculos," a mai spus Dani Oțil. 

Reamintim că recent, guvernul a anunțat măsuri de sprijin pentru multe categorii de bugetari, cărora le va crește venitul cu 25%. România avea la începutul anului, 1.3 milioane de bugetari. De la 1 iulie se vor aplica o serie de măsuri de creștere a salariilor, guvernanții anunțând că vor fi oprite și angajările la stat. Tot de la 1 iulie, pensionarii cu venituri sub 2000 lei vor primi un bonus unic de 700 lei. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel