Dăncilă se AȘTEAPTĂ la o nouă PLÂNGERE PENALĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în această seară, la Antena 3, că se așteaptă la o nouă plângere penală. Anunțul vine după ce președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL, Hilde Brandl, a spus, întrebată dacă ar fi bine ca președintele PNL Ludovic Orban să facă o nouă plângere penală, că „este o chestiune de siguranță aici”.

„Din păcate, mi-aș fi dorit ca această fază să fie depășită, dar deja am văzut că a apărut în spațiul public din partea PNL solicitarea de a se face o nouă plângere penală împotriva premierului României pentru declarațiile de la conferința de la Washinton.

Citește și CONTRE DURE la Antena 3. Palestina, MOTIV de scandal și ironii: „Spuneți că este o țară?"; „Nu vă speriați? Poate că ar trebui!"

Da, mă aștept la o plângere penală pentru că opoziția gândește doar politic. Rolul ei este să critice. Dar dincolo de această critică, cred că sunt și proiecte majore care ar trebui să întrunească cât de cât consensul atunci când e vorba despre țară”, a declarat Viorica Dăncilă la Antena 3.

Orban a depus anul trecut o plângere penală împotriva lui Dăncilă dar și a liderului PSD Liviu Dragnea pe tema declarațiilor despre mutarea ambasadei. Liderul PNL i-a acuzat de înaltă trădare, uzurparea funcţiei publice, divulgare de informaţii nepublice şi prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte. DIICOT a închis dosarul, tot anul trecut, pe motiv că fapta nu există.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel