Dăncilă, PRECIZĂRI după scrisoarea trimisă lui Iohannis

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a făcut câteva precizări după ce i-a trimis, astăzi, o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, în care îl anunță oficial despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici de la Ministerul Transporturilor. 

„Astăzi am trimis o scrisoare către domnul președinte Klaus Iohannis prin care am retras propunerea doar pentru Mircea Drăghici. Pentru doamna Olguța Vasilescu a venit refuzul din partea președintelui.

A trecut o perioadă foarte mare în care avem două portofolii fără miniștri titulari și am considerat că este foarte important să venim cu propuneri noi, pentru că nu mai putem aștepta încă un răspuns și în ceea ce-l privește pe domnul Drăghici, pentru că depășim perioada de interimar.

Citește și Dăncilă, MIȘCARE SURPRIZĂ. SCRISOARE pentru Iohannis

Pe 20 se vor împlini cele 45 de zile. Deci trebuie să găsim o soluție. Dincolo de jocurile politice, dincolo de lupta politică, este important să avem miniștri titulari, să avem Guvernul României complet, pentru a desfășura activitatea și aici în țară, dar și la nivel european unde deținem președinția rotativă.

Decizia se va lua în cadrul alianței și mai ales în CEx, care va avea loc mâine, la ora 17. După ce vom vedea persoanele pe care le vom desemna, voi scrie o scrisoare, voi vorbi și cu domnul președinte și voi trimite nominalizările către Palatul Cotroceni”, a spus Viorica Dăncilă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel