Dăncilă, APEL către TOȚI românii: "Să semneze PACTUL pentru bunăstare"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, vineri, apel către cetățenii români, să semneze pactul pentru bunăstarea țării, astfel încât, indiferent de guvernare, pensiile și salariile să nu mai fie tăiate. Liderul PSD a afirmat că a văzut din partea partidelor de opoziție doar vorbe și dezinteres. 

"Am vorbit despre pactul pentru bunăstarea românilor. Așa cum știți, am cerut partidelor din opoziție să semneze acest pact, un pact care nu este politic, este în beneficiu cetățenilor, un pact care să îi asigure pe români că niciodată nu vor mai fi tăiate pensiile și salariile. Pentru noi e important ce gândesc românii, care e opinia românilor, a cetățenilor, de aceea facem un apel către cetățenii României, către societatea civilă, să semneze acest pact, pentru a ne asigura că indiferent de guvernare, românii, pensionarii nu vor mai trăi cu această frică că li se vor tăia pensiile sau salariile", a declarat Viorica Dăncilă, la Reșița, potrivit Mediafax.

Premierul a susținut că partidele de opoziție dau dovadă de dezinteres față de cetățeni.

„Am văzut din partea opoziției doar vorbe, nimic concret. Am văzut dezinteresul față de aceste lucruri, ceea ce arată faptul că, așa cum au și afirmat de multe ori în spațiul public, nu îi interesează problemele românilor, nu iau în calcul să nu taie pensii și salarii și chiar au în vedere acest lucru", a adăugat Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a propus un pact între partidele politice din România, în care acestea își iau angajamentul că vor lupta pentru bunăstarea cetățenilor și că nu vor tăia pensiile și salariile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel