Dan Negru: ”Două partide mi-au propus să candidez / Ăsta e breaking news european!”

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dan Negru a comentat, astăzi, situația închiderii școlilor din Timișoara  din cauza frigului și a făcut și o dezvăluire: A primit propuneri de la două partide pentru a candida.

Realizatorul TV a scris pe pagina sa de Facebook că ”Două partide mi-au propus să candidez la Primăria Timișoarei. Am luat-o in râs și le-am spus că prietenii mei din copilărie ar arunca cu ouă după mine”, a dezvăluit Dan Negru.

„Zilele astea în Timișoara s-au închis școli din cauza frigului din clase! Când se închid școli, se deschid pușcării!

In 1718 se deschidea in Timișoara prima şcoală elementară din România. Azi se închide de frig! Timișoara are unul din puținele licee din lume, Lenau,care a dat doi laureați de premiu Nobel: Herta Muller si Stefan Hell. Orașul cu doi laureați de Nobel care au absolvit aceeași școală își închide școlile de frig“.

În scurt timp, toate școlile din Timișoara și-ar putea închide porțile, iar elevii să treacă la învățământul online, din cauza frigului din sălile de clasa.

Reprezentanții ISJ Timiș spune că în acest moment sunt 22 de unități de învățământ din Timișoara în care copiii au fost trimiși acasă pentru că nu pot fi ținute cursurile la temperaturi de 10-16 grade. Tot mai mulți directori anunță că vor să suspende orele fizic pentru că elevii și profesorii să nu se îmbolnăvească.

„Asta e breaking news european! Statul e obligat să asigure dreptul la viață, la sănătate, la educație. N-o mai face! Statul închide școli ca să deschidă pușcării!“, a concluzionat prezentatorul tv.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel