Cursă infernală pentru Benjamin Marcu: din Londra la Botoșani

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

În diaspora se află români care ar trebui să ocupe prima pagină a ziarelor din întreaga lume.

Unul dintre ei este Benjamin Marcu, un tânăr din Botoșani care locuiește în Anglia. Lucrează la un spital ca asistent medical, dar nu acest lucru îl face special, ci faptul că și-a pus în gând un mare obiectiv: să-i ajute pe oamenii cu care soarta nu a fost atât de blândă.

Benjamin Marcu se pregăteşte pentru o cursă infernală: vrea să străbată pe bicicletă peste 2700 de kilometri de la Londra la Botoşani. Acțiunea sa are un singur scop: să strângă bani pentru copiii cu autism. Benjamin Marcu a fost impresionat de viața copiilor din Botoșani care au autism. În România, micuții se confruntă cu lipsa de dotări specifici terapiei, dar şi cu probleme financiare.  

Moment simbolic

Benjamin Marcu va pleca de 1 iunie, de Ziua Copilului în cursa de la Londra la Botoşani, pentru a strânge fonduri. El crede că 30 de zile îi vor fi suficiente pentru a-și duce la capăt planul. Va pleca din Londra şi va străbate mai multe țări printre care Belgia, Luxemburg, Cehia, Austria, Ungaria şi România. Chiar dacă nu a plecat încă în cursă, a reuşit să strângă deja 500 de lire.

Donații

"Lucrez la High Wycombe Hospital. Pentru că îmi place să pedalez, voi merge prin Europa, în luna iunie. Voi pleca din Londra și voi termina cursa în Botoșani, în România. Drumul este de aproximativ 3000 de kilometri. Voi străbate zece țări europene, incluzând șapte capitale. Scopul meu este să ajung acasă în 25 de zile și să strâng 5000 de lire pentru organizația Ambitious about Autism", a spus Benjamin Marcu. Dacă vreți să faceți donații puteți accesa următorul link ->> justgiving.com/fundraising/uk2ro       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel