„Cum funcționează 5G în corp după vaccinarea anti-covid“ - FAKE-NEWS-ul care a înfierbântat conspiraționiștii: Ce reprezintă de fapt schema?

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Teorile conspirației, din care nu lipsesc cipurile și rețeaua 5G, se regăsesc, după demararea campaniei de vaccinare, într-o singură imagine. Informația care circulă pe grupurile antivax de câteva ore a încins imaginația și comentariile utilizatorilor rețelelor sociale. Specialiștii în electrotehnică spun că schema este de fapt cea pentru chitară-bass.

Schema vizibil creată pentru amuzament, dar și explicațiile ei au ajuns să fie luate în serios și viralizate ca fiind  „foarte importante” în numeroase grupuri și pagini anti-vax (împotriva vaccinării).

„Rușii au reușit să scoată nanocipuri din vaccinul Pfizer și au publicat o schemă cu funcții! Te voi plimba prin toate în scurt timp.
Cipul este format din doar 4 procesoare și 4 tranzistoare. Semnalul prin rețeaua de 5 G intră la stânga pe INPUT. Așa te controlează ei. Puterea se face prin căldura corpului și toate părțile sunt conectate la tensiunea respectivă. Semnalul este procesat în primul procesor cu un filtru de frecvență și tranzistor, care îl întăresc.

Semnalul crescut continuă să meargă către un alt procesor care controlează MT-2 GAIN sau cât de mult impact va avea asupra psihicului tău. Acest control este variabil și îl poate consolida sau reduce la dorință (...)

Diodele de silicon controlează energia electrică pe care o permit să activeze virusul în vaccinuri, după care totul trece printr-o altă fază de întărire a semnalului și filtrare a influențelor externe – astfel împiedică medicii să-ți detecteze cipul cu scanere, ascunzandu-l literalmente. TL072 este un procesor foarte scump și este utilizat în special în scopuri militare, nu îl puteți obține decat printr-un credit ipotecar sau cam așa ceva“, este „explicația“ schemei care, de fapt, spune specialiștii, este schema pentru chitară-bass. 

Schema „vaccinului 5G“

 

„Comenzile BASS și TREBLE ajustează instrucțiunile pe care le poți auzi în cap, fiecare bărbat este diferit și, în funcție de faptul dacă ești femeie sau bărbat, poate solicita ajustarea frecvenței. Acesta este, de asemenea, un control FreQ de 5 G, care mișcă controlul central pentru un „impact” mai puternic în cazul în care sistemul imunitar este extrem de puternic.

Controlul VOLUM este utilizat pentru puterea generală a cipului, care este uneori sensibilă la frecvența dvs. de vibrații personale, depinde de faptul dacă vă aflați în stadiul de fericire sau generozitate sau tristețe. OUT introduce toxinele de detoxifiere în corpul dvs. ca subproduse ale funcționării cipurilor.

Veți observa că există și control FOOTSWITCH pe grafic, acesta servește pentru a se ascunde in diferite părți ale corpului în timpul mișcării zilnice, recunoscând punctele de presopunctură pe picior.

S-au gândit la toate, dar nu au contat pe oameni buni din întreaga lume! SUFICIENT PENTRU SMART!“. ”, scrie unul dintre cei care s-au oferit să explice o imagine care se dorea a fi o farsă, dar a fost luată în serios de adepții teoriei conspirației.

”schema de funcționare” pentru...chitară-bass

 

Chiar dacă unele reacții sunt ironice și aduc argumente care demontează punct cu punct ”schema de funcționare” și comentariile celor care cred că vaccinul anticovid aduce cipuri în corp și un control prin 5G, asta nu împiedică răspândirea informațiilor false și îmbogățirea lor cu noi date eronate cu fiecare share.

„Postez pentru credulii care spun că cei ce sunt antivaccinare sunt mincinoși, manipulatori …e.t.c. …”, scrie o doamnă pe un grup dedicat susținătorilor unui partid care a obținut multe voturi la alegerile parlamentare.

O altă persoană intervine și încearcă să explice că este o farsă – ”Un electronist cu mult umor a creat acest text haios. Mă tem doar că, fiind citit de către semidocți îndoctrinați cu conspiratită, aceștia vor lua în serios gluma…”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel