Cum arunca Dragnea în statul paralel cu şorici. Cine face ancheta?

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

Statul paralel,  șoriciul

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a mizat totul pe o carte, lupta cu statul paralel. Numai că dezvăluirile lui Ponta îi dau planul peste cap. Dacă toată conducerea PSD de atunci stătea la masă cu statul paralel, își făcea servicii cu statul paralel și, cel mai grav, vorbea despre dosare penale cu statul paralel, în aceste condiții, lui Dragnea nu-i mai șade bine în rolul de victimă a statului paralel. Vprba aia, "statul paralel sunt eu, Liviu Dragnea, Teleorman". Abia aceste dezvăluiri necesită o comisie de anchetă.

Este posibil ca în acest moment, tot eșafodajul lui Dragnea să se întoarcă împotriva lui, iar o dovadă - fotografie sau  film video cu Dragnea fugind cu șoricul după statul paralel este distrugătoare pentru marele lider PSD. Deși, n-am nicio îndoială că șoricul gros îl va face să meargă mai departe cu nonșalanță. Poate că sfârșitul nu-i aici, vorba artistului, dar nici departe nu este.

Ce n-ar da Dragnea să dea timpul înapoi și să șteargă din memorie confirmarea lui Ponta că o alerga pe Kovesi, cu şoriciul, prin curtea SRI.

Iar cine nu-l crede pe Ponta, poate îl crede pe George Maior care a confirmat la comisia lui Dragnea că mai marele PSD-ist era la tăiatul porcului. Deci, avem două surse.

"Eu duminica eram întotdeauna la baschet. Sebi şi alţii îmi trimiteau: "Mori de râs, Dragnea tăind porcul". Bănuiesc că au fost şi poze”, spune Ponta.

Chiar că mori de râs.

”Episodul ăsta nu l-aş fi povestit, dar am confirmat, pentru că a ieşit Dragnea să spună că el cu Kovesi nu s-au văzut niciodată. Şi mi-am amintit cum îmi povestea Ghiţă că o alerga cu şoriciul.

L-am întrebat cum mai poate vorbi cu Kovesi după tot ce i-a făcut. "Lasă, că e bine, voi sunteţi tineri, nu înţelegeţi". La K2 era lipit de Kovesi cu ghipsul ăla. Noi râdeam de el. ”Da, mă, dar eu am dosar şi voi nu aveţi".

Și uite așa opinia publică află cum se distrau băieții din politică cu baieții din statul paralel. Oriunde în lumea asta, posibil și în lumea a treia, cel care alerga cu șoricul după statul paralel pe care-l acuză de tot răul României, era demult în Costa Rica sau unde pe lângă București, la ieșirea spre Giurgiu, de pildă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel