Cum a ajuns un fotbalist la Dinamo să muncească la o multinațională în Germania: "Aici nu îți faci griji pentru ziua de mâine"

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sergiu Scărlătescu, în perioada când evolua la Dinamo București (Foto Gazeta Sporturilor)
Sergiu Scărlătescu, în perioada când evolua la Dinamo București (Foto Gazeta Sporturilor)

Un fotbalist care a evoluat la Dinamo București a ajuns să lucreze la o companie în Germania, acolo unde spune că nu-și face griji pentru ziua de mâine. El nu a renunțat la fotbal, evoluând la o echipă de amatori. 

Sergiu Scărlătescu, fostul mijlocaș al echipe Dinamo București, a ajuns să-și câștige existența în Germania, unde, pe lângă fotbalul pe care încă-l practică la nivel de amatori, lucrează într-o multinațională. Fotbalistul, considerat o speranță a "câinilor", ajuns acum la 33 de ani, își spune povestea carierei într-un interviu acordat în exclusivitate publicației Gazeta Sporturilor.

"În momentul de față, evoluez la o echipă de amatori, unde de un an am început și cursurile de antrenor pentru a prelua echipa la care sunt în prezent! Și lucrez și la o companie multinațională. Sunt manager CTC", spune Sergiu Scărlătescu. 

Ce l-a făcut să plece în Germania

 

"Am plecat în Germania în 2015, când am renunțat să mai joc fotbal gratis în Liga 2 din România. Am evoluat la Berceni, iar situația de atunci de la echipă era una dezastruoasă. Adrian Mihalcea preluase echipa din mers, însă nu a reușit să o ridice acolo unde ne doream cu toții pentru că nici el și nici noi, jucătorii, nu eram susținuți de conducere! În țară nu am mai revenit decât în vacanță", spune fotbalistul.

"Viața în Germania e foarte liniștită" 

Scărlătescu vorbește și despre traiul în Germania, despre care spune că este foarte liniștit, și nici nu are probleme cu banii.

"Viața în Germania este una liniștită din toate punctele de vedere. A fost greu să o iau de la zero la început și să le demonstrez celor din jurul meu că merit să fiu acolo, fie că vine vorba de fotbal sau de job-ul pe care îl făceam, dar niciodată nu mi-a fost rușine și frică de muncă. Asta am făcut de când mă știu, am muncit să obțin ceea ce îmi doresc. 

"Nivelul de trai este la fel ca în România, însă cu salariile de aici chiar nu îți faci griji pentru ziua de mâine. Salariul, în completare cu cel de la echipă, este unul foarte bun, care îți permite să obții tot ce îți dorești! Munca este apreciată și cam asta este cel mai important, când știi că ești apreciat și răsplătit pe măsură! Sunt la 60 de kilometri de Frankfurt, într-un orășel cu o populație destul de mică", mai spune Scărlătescu, pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel