Cum a ajuns o româncă de 10 ani jucăria sexuală a unor bătrâni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cinci indivizi au ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată asupra unui minor.

Pe data de 1 decembrie 2020, indivizii au fost privaţi de libertate în urma cercetărilor efectuate de procurori şi de poliţişti într-un dosar care vizează săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată.

Ceea ce deosebeşte această speţă de altele similare este vârsta foarte mică a victimei, o fetiţă de doar 10 ani, dar şi vârstele venerabile ale celor cinci acuzaţi: 61, 66, 75, 81 şi 87 de ani. Şocantul caz s-a petrecut într-un sat dintr-o comună de lângă oraşul Piatra Neamţ.

De menţionat este faptul că ultimii patru dintre violatori au fost reţinuţi după ce, în urmă cu trei săptămâni, a fost arestat preventiv alt individ, din aceeaşi localitate, tot pentru viol, victimă fiind aceeaşi fetiţă de 10 ani.

 

Individul a ademenit copila cu sume modice de bani şi ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale orale

 

Pe 10 noiembrie 2020, a ajuns în faţa magistraţilor de la Judecătoria Piatra Neamţ şi era privat de libertate Ion C., de 61 de ani. Cercetările efectuate în cauză au stabilit că el nu a fost singurul care a abuzat copila, astfel că pe 1 decembrie 2020, au fost arestaţi preventiv ceilalţi patru.

Este vorba de Ion B., liderul de vârstă, urmat, în ordine descrescătoare de Grigore Ţ., Petru T. şi Ion M.. Decizia instanţei de fond nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Neamţ. De calea de atac a uzat primul dintre arestaţi, Ion C., dar a fost păstrat după gratii. Nu a avut linişte în detenţie, a cerut iar înlocuirea măsurii privative de libertate cu o alta mai blândă, arestul la domiciliu, dar tot nu i-a fost admisă, scrie Monitorul de Neamt.

Cât îl priveşte pe Ion C., conform actelor de urmărire penală, faptele au avut loc în anii 2019 şi 2020. Profitând de vulnerabilitatea părţii vătămate, de naivitatea specifică vârstei, dar şi de starea materială precare a familiei din care făcea parte, individul a ademenit copila cu sume modice de bani şi ar fi întreţinut cu aceasta relaţii sexuale orale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel