CULMEA IRONIEI: Mesajul primarului PSD al orașului unde protestatarii care au scandat „ANALFABETA“ au fost AMENDAȚI

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mesaj neinspirat sau ironie? Cum este „construit“ un mesaj electoral al PSD Constanța, semnat de primarul Decebal Făgădău.

În municipiul Constanța, primarul Decebal Făgădău (PSD) a început distribuirea unor „fluturași“ cu tentă electorală. Mesajul pe care îl semnează liderul PSD Constanța este unul cel puțin neinspirat, dacă nu chiar ironic, sau chiar batojocorâtor. 

„Crezi în visurile tale!
Citește cărțile care îți plac!
EXPRIMĂ-TE AȘA CUM SIMȚI!
Lasă-te inspirat de oamenii buni!
Fii optimist!
Iubește-ți orașul!

Tu ești viitorul!“, este mesajul pe care edilul Decebal Făgădău îl distribuie în orașul în care a devenit primar, preluând „moștenirea“ lăsată de fostul său șef, Radu Mazăre.

Citește și: Dăncilă AMENINȚĂ protestatarii care i-au strigat "Analfabeta!": "Sper să se adopte această lege" 

Mesajul poate fi chiar ironic, dacă ne gândim că nu mai departe de acum câteva zile, protestatrii care s-au reunit în centrul orașului în timpul unei vizite a premierului Viorica Dăncilă și au scandat lozinci anti PSD și anti Viorica Dăncilă,  au fost legitimați și amendați. 

Protestatarii scandaseră în timp ce Viorica trecea cu mașina prin fața lor "analfabeta"," la pușcărie", "hoții, hoții!", respectiv "he he nu vei găsi aici colacul de salvare". Cuantumul amenzii se ridică la peste de 700 de lei. 

În sprijinul protestatarilor a sărit și deputatul USR; Stelian Ion, avocat de profesie, care s-a oferit să îi sprijine pe aceștia într-un proces civil decontestare a amenzilor. 

Citește și: Deputatul Stelian ION (USR), despre Viorica DĂNCILĂ: „Un personaj golit de conținut, o INCOMPETENTĂ între incompetente“

Mai mult, ca o dovadă în plus a faptului că mesajul nu este unul dintre cele mai inspirate, construcția „Tu ești viitorul“ este scris cu negru...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel