CTP: Suntem în septembrie 1989 acum în România

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că cele două dosare pe care Secţia specială de anchetare a magistraţilor i le-a făcut Codruţei Kovesi reprezintă „o bătălie de imagine”  și că obiectivul unora ar fi ca fosta sefă a DNA să fie scoasă în cătuşe de la audieri.

Cristian Tudor Popescu a declarat că atmosfera i se pare de „septembrie 1989”, adică cu trei luni înainte de Revoluție. 

"Tot ce vedem e o bătălie de imagine. Idealul Secţiei e să o scoată pe Kovesi în cătuşe. Kovesi reprezintă foarte mult. Problema Puterii e ce a devenit deja şi ce poate să devină în continuare. Când ea capătă toată această recunoaştere internaţională înseamnă infirmarea a ce fac aceşti indivizi în România în Justiţie de doi ani încoace. Nu m-ar mira să o văd arestată pe doamna Kovesi“, a comentat CTP la Digi 2.

„Șansele ca aceste acuzații să treacă de o cameră preliminară - nu să ajungă la tribunal, în instanță - sunt minime. Asta e problema Secției Speciale, a Gestapo-ului. Tot ce fac ei se va consuma la nivelul ăsta, al urmăririi penale, pot s-o facă suspectă, inculpată, toate astea sunt la nivelul Secției. Însă în clipa în care vor face primul pas cu aceste fabulații, scenarii, la o cameră preliminară de justiție, se dezumflă toată povestea. Eu cred că se dezumflă și mai devreme, dacă doamna Kovesi își ia un avocat”, a spus CTP.

Un avocat poate demonta în 24 de ore, pe chestiuni de procedură, „modul în care a fost pur și simplu înghesuită ca-n gang doamna Kovesi”, a mai spus Cristian Tudor Popescu la digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel