Cristina, de doar 34 de ani, a MURIT la scurt timp după fetița ei proaspăt născută

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cristina, o asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID-19, a decedat. Tânăra din Baia Mare abia ce născuse, însă fetița ei a murit
Cristina, o asistentă de 34 de ani, infectată cu COVID-19, a decedat. Tânăra din Baia Mare abia ce născuse, însă fetița ei a murit

Cristina, o asistentă în vârstă de 34 de ani, a murit la spitalul de Urgență din Baia Mare la doar câteva zile după ce a născut. Tânăra era infectată cu COVID-19, iar fiica sa a decedat la scurt timp de la venirea pe lume.   

Cristina a ajuns la spital în luna a opta de sarcină, atunci când s-a simțit foarte rău și a decis să meargă la spital. Înainte de a fi preluată de medici, tânăra a fost testată pentru COVID-19, rezultatul fiind pozitiv. Cadrele medicale au decis să o opereze de cezariană în speranța că bebelușul va fi bine. 

La trei zile de la naștere, din păcate, fetița ei a murit. La o zi după ce a fost anunțată de moartea fetiței ei, Cristina a decedat, iar acum familia tinerei acuză personalul medical că nu au menajat-o pe asistentă, atunci când i-au dat vestea tragică și din această cauză a făcut acel șoc și a decedat. Pe certificatul de deces al femeii de 34 de ani se arată ca și cauză a morții edemul pulmonar, stop cardio respirator. Cristina suferea de obezitate de grad 1 cauzată de sarcină, dar și de diabet zaharat cauzat tot de sarcină. Ea era infectată cu coronavirus în momentul morții, transmite Antena3.

 

Cristina nu era vaccinată

 

Familia tinerei susține că fata nu era vaccinată împotriva COVID-19, iar toate analizele care i-au fost făcute au ieșit bune. Ei spun că acesta avea febră și era răcită, iar atunci a decis să meargă la spital. Tânăra fusese internată cu pneumonie serveră, iar medicii au decis să o bage în sala de nașteri deoarece avea saturația de oxigen foarte scăzută.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel