Cristian Preda: S-ar putea să avem o președinție ratată a UE, din cauza incompetenței crase

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Cristian Preda
Cristian Preda

Eurodeputatul Cristian Preda a declarat că președinția României la Consiliul UE ar putea fi ratată, ca urmare a "incompetenței crase"a Guvernului.

"Suntem cu doar patru zile înainte de începerea propriu-zisă a președinției române și nimic nu e public. Am căutat pe site-ul Guvernului, pe site-ul Ministerului de Externe, pe site-ul Președinției și nu am găsit nicăieri care sunt prioritatile României pentru această perioadă.
In calitate de deputat european, de altfel, nu am primit până la ora asta nimic, nici cetăteanul Preda, nici deputatul Preda nu au putut să afle ceva despre ce va face România în următoarele șase luni si trebuie să vă spun ca din nefericire, e prima dată din 2009 încoace, de când sunt membru al Parlamentului European, când nu primesc informații despre ce îsi propune presedinția rotativă a statului membru care o exercita în perioada pe care o va acoperi", a spus Cristian Preda la RFI.

"Noi nu am afisat nici pâna în clipa de fată niște prioritati clare, nu avem o strategie pentru perioada în care asumăm președintia, nu văd cum am putea conta și s-ar putea să fie o președinție ratată, din cauza incompetenței crase".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel