Criminalul din Onești primise condamnare în Italia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan, bărbatul de 68 de ani care a sechestrat și apoi a omorât doi elecricieni într-un apartament din municipiul Onești, a avut mai multe condamnări în trecut. Prima datează din 1987, când a primit trei ani de închisoare pentru furt calificat.

Pentru aceeași infracțiune a primit un an și șase luni în anul 1991. De asemenea, în anul 2003, el ar fi suferit o condamnare pentru vătămare corporală gravă. Pe când se află în Italia, în anul 2010, a fost sancționat pentru conducere sub influență alcoolului.

Gheorghe Moroșan, autorul celor două crime șocante de la Onești, locuiește în Bogdanesti, județul Bacău. Gheorghe Moroșan era supărat că a pierdut apartamentul în instanța și a ales să se răzbune pe cei doi muncitori care erau angajați de actualii proprietari. 

 

A sechestrat doi muncitori în apartamentul din Onești


Luni după amiază, bărbatul a sechestrat doi muncitori în apartamentul din Onești. A sunat înainte la 112 și a anunțat faptele sale. 
Mai multe echipaje de polițiști și un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital. Polițiștii au negociat timp de cinci ore cu criminalul. Apelul la 112 a venit la ora 11.45, iar atacurile au avut loc în jurul orei 17.00 Acesta a fost împușcat de polițiștii care au intrat în apartament și a fost transportat la spital cu răni la picioare.

 

citeste si: Ei sunt cei doi muncitori răpiţi şi omorâţi de Gheorghe Moroşan în apartamentul morţii din Oneşti


Soția acestuia a fost reținută luni seară de polițiști pentru complicitate la lipsire de libertate. Polițiștii au găsit în poșetă acesteia coliere similare celor folosite la legarea victimelor. Conducerea Poliției Române a dispus că o echipa de specialiști, condusă de adjunctul șefului IGPR, să se deplaseze "de urgență" în județul Bacău, pentru a verifică modul de intervenție la incidentul din Onești. Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a informat luni seară că, având în vedere evenimentul tragic din județul Bacău, "conducerea Poliției Române a dispus că o echipa de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Bracea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifică modul de intervenție la eveniment".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel