Criminalul care a incendiat-o pe tânăra din Mehedinți, șanse mici de supraviețuire. Anunțul medicilor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Cadrele medicale sunt rezervate în privința șanselor de supraviețuire ale lui Ion Turnagiu, criminalul în serie aflat în arest preventiv după ce a incendiat o fată din Mehedinți, la un an după eliberarea condiționată.

Turnagiu, care a fost eliberat condiționat și arestat din nou după ce a incendiat o fată în vârstă de 17 ani  din Mehedinți, a încercat să-și pună capăt zilelor în timp ce se afla în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mehedinți și a ajuns la spital. 

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, joi seară, după ce a încercat să se spânzure în Centrul de Arest și Reținere Preventivă al IPJ Mehedinți, folosindu-se de un tricou.

Conducerea unității sanitare unde se află internat Ion Turnagiu a explicat că starea lui Ion Turnagiu este foarte gravă, după ce a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Managerul spitalului, Radu Iman, a precizat că victima a fost găsită în arest în stop cardio-vascular de către echipajul de Ambulanță.

Ion Turnagiu se află în stare critică. Individul a fost intubat, iar acum este conetat la aparate de respirație mecanică controlată.

Bărbatul din Dârvari, „a făcut câteva stop-uri cardio-respiratorii. Are semne neurologice, iar starea lui este foarte gravă. Este, în continuare, investigat: se fac radiografii. Șansele de supraviețuire sunt destul de mici”, a mai spus medicul Radu Iman, potrivit actualmehedinti.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel