Crime Caracal. Vecinii au anunţat că "la 11 noaptea se auzeu ţipete aici"

Localnicii din Caracal povestesc despre Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul de la Caracal, că era un om violent care îşi bătea angajaţii la service-ul pe care l-a avut. Unii relatează că omul a stat mult în Italia.

"Acest om nu a avut în clin şi în mânecă cu taximetria, nici măcar cu taximetria ilegală. Să îl ia naiba ce făcea... Făcea Italia. Din ce declară vecinii lui era un om violent, a avut un service auto, ceva de genul şi cică bătea mecanicii de îi nenorocea".

Un alt vecin spune că nu a văzut nimic suspect în curtea lui Gheorghe Dincă.

"Dacă vedeam, nici nu se punea problema. La ora actuală e o teamă totală pe strada asta. Pentru că la televizor se spune că nu mai e nici crimă, că nu e criminal. E violator, da? Cine e persoana violată? Unde este? Să vedem dovezile. Lumea trăieşte şi nu ştie ce să mai creadă. (...) Era un om ok, de bună ziua, salut şi atât, noi nu ştim mai mult decât s-a relatat.Oamenii au început să se teamă. Ştii ce face unul din ăsta? Vine şi face un masacru. Trebuie să vă gândiţi şi la asta, că lumea nu are protecţie de la nimeni".

"Nu am auzit, doar am auzit oamenii pe stradă vorbind că a fost anunţat la 11 noaptea că se auzeu ţipete aici „Ajutor, ajutor, ajutor". Atunci de ce nu a intrat peste el şi a lăsat până la ziuă să îi facă el plăcerea până la capăt?", comentează altul.

"Dacă a stat numai prin Italia 20 de ani. Dacă eram în locul tatălui, intram peste el în curte, treceam prin curţi pentru copil. Păi poliţia se uita la doi câini? Nu ştim de ce nu au intrat poliţiştii".

 

Alexandra a sunat de pe telefonul presupusului criminal

 

Apelurile Alexandrei la 112 au venit de pe telefonul mecanicului auto, a declarat, sâmbătă, avocatul numit din oficiu pentru apărarea lui Gheorghe Dincă. Acesta a declarat în faţa instanţei că nu le cunoaşte pe Alexandra şi pe Luiza.

Avocatul a fost întrebat dacă s-a descoperit că apelurile fetei la 112 au fost făcute de pe telefonul presupusului agresor, acesta răspunzând: „Din câte am înţeles da. Apelul era făcut de pe telefonul lui". Întrebat cum explică Gheorghe Dincă acest aspect, avocatul a declarat că „nu îl explică, nu recunoaşte".

Anchetatorii au extins cercetările şi caută probe într-un lac aflat la un km distanţă de casa suspectului.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, conform Medifax.ro.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy