Crime Caracal. Un nou telefon a fost găsit la marginea pădurii. Este posibil să fie al unei alte victime

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, face noi declarații cu privire la ancheta dispariției adolescentei. 

„Aceste declarații au atins esența a ceea ce s-a întâmplat. Din declarațiile date se intrevede ideea că mai multe persoane au sunat pe familia Luizei. Familia a încercat să fie avertizată, fiți liniștiți că fata dumneavoastră pleacă, o prietenă o influențează, nu e nicio problemă. Apoi s-a revenit și i s-a spus că ei sunt deja plecați în străinătate. Ce e esențial e că mai multe persoane ar fi sunat de pe numere diferite, nu doar una. Și noi avem o singur inculpat. Iar Dincă a spus că nu a sunat de mai multe ore. Telefoanele au fost date imediat cum a fost răpită fata", a spus avocatul fetei dispărute.

Avocatul a spus că la discuțiile de astăzi s-a vorbit despre obiectele Luizei, despre vestimentația ei, dar „nu ne-au fost puse în față anumite elemente de vestimentație la acest moment".

Citește și "Legea Alexandra". 50 000 de oameni cer detenție pe VIAȚĂ pentru criminali, fără posibilitatea eliberării condiționate

„S-a găsit un nou telefon. Nu știm dacă este al Luizei, al lui sau al altei victime, pentru că nu l-am văzut. E o strategie a lui și a celor care îl învață pentru a închide dosarul. S-a găsit un nou sac și gata, sunt două victime, se închide totul. Nu mai avem plângeri, nu mai avem alte victime. El are o strategie, când să zică, ce să zică. Se vede că e o strategie foarte fină juridică, pentru a nu-l incrimina sau pentru a nu-l incrimina prea mult. El vrea să scape de acuzația de viol, spunând că nu s-au înțeles la bani sau că l-au lăsat să creadă că sunt prostituate, și de acuzația de tranșare, de cruzime, de tot”, a mai adăugat Tonel Pop.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel