Crime Caracal. Traseul lui Gheorghe Dincă în ziua în care a ucis-o pe Alexandra

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
sursa: Digi24
sursa: Digi24

Criminalul din Caracal, Gheorghe Dincă, a fost surprins de camerele de supraveghere în ziua în care a ucis-o pe Alexandra. Din imagini reiese că acesta şi-a lăsat maşina în zona pieţei după ora 9.00, iar la ora 12.00, după comiterea crimei, a fost adus de o altă maşină.

Din imagini reiese că ucigaşul a parcat maşina la ora 8.40 pe o stradă din oraş, acesta fiind, cel mai probabil momentul în care a plecat la farmacie, iar fata de 15 ani a rămas singură.

Alexandra a spus operatorilor de la 112 că vorbeşte de pe telefonul agresorului, iar acesta este plecat la farmacie.

O altă înregistrare de pe camerele de supraveghere, de la ora 9.31, îl arată pe Gheorghe Dincă în momentul în care parchează maşina şi coboară, după un minut, purtând o pălărie pe cap. La un moment dat, după ce face câţiva paşi, se întoarce, pare că ia ceva din maşină şi merge pe jos, cel mai probabil pe drumul spre casă.

La ora 12.13, după momentul în care se presupune că Alexandra a fost ucisă, Dincă este adus în zona unde lăsase maşina, de un localnic, într-un autoturism de culoare albastră. Proprietarul maşinii a fost audiat marţi în dosar.

Revenind la imagini, ucigaşul coboară din maşină şi merge spre autoturismul său, parcat încă de dimineaţă şi pare că are în mână o pungă. Dincă intră în maşina sa, parcată pe partea dreaptă a drumului şi la 13.06 pleacă.

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuţie, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un poliţist, pe telefoul personal al acestuia.

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon şi atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii , într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Agresorul şi-a recunoscut abia duminică faptele, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel