Crime Caracal. Rugăciuni în toate bisericile ortodoxe pentru Alexandra

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: Facebook Alexandra Măceșanu
Sursa foto: Facebook Alexandra Măceșanu

Patriarhia Română îşi exprimă sincera compasiune şi solidaritate faţă de durerea prin care trece familia tinerei Alexandra Măceşanu şi cere preoţilor să o pomenească în rugăciuni.

"În aşteptarea rezultatului cert al anchetei autorităţilor care cercetează acest caz cutremurător, Patriarhia Română îndeamnă pe toţi preoţii şi credincioşii să o pomenească în rugăciuni pe Alexandra, pe părinţii şi rudele îndurerate ale acesteia. Ne exprimăm speranţa că acest caz va fi elucidat în cel mai scurt timp posibil de către autorităţi, iar cei vinovaţi vor fi pedepsiţi conform legilor în vigoare. Totodată, ne îngrijorează numărul crescând al femeilor care devin victime ale violenţei şi ale traficului de persoane, fapt care degradează demnitatea umană şi pacea socială", se arată în comunicatu transmis de Patriarhia Română.

"În acest sens, pe lângă rugăciune, trebuie intensificate acţiunea de solidaritate cu familiile afectate şi promovarea unui comportament responsabil în societate", mai anunţă sursa citată.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect, conform Medifax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel