Crimă şocantă în Germania: Un bărbat și-a înjunghiat soția și a lăsat-o pe autostradă să o calce mașinile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cadavrul unei femei, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit pe A7 sâmbătă dimineață, în Germania. Inițial s-a suspectat că a fost vorba de un accident rutier, însă anchetatorii au descoperit că femeia fusese înjunghiată de mai multe ori în gât.

După ce au fost anunțați despre faptul că o femeie moartă se află pe A7 lângă Schuby, anchetatorii au găsit, ieri, cuțitul crimei. Un bărbat de 33 de ani este cercetat acum pentru omor din culpă.

O purtătoare de cuvânt a parchetului nu a oferit alte detalii despre cuțitul găsit luni. Polițiștii îl cercetează acum pe soțul femeii de 31 de ani care a fost ucisă. Ea a fost găsită sâmbătă pe autostrada de lângă Schleswig/Schuby (districtul Schleswig-Flensburg). Corpul avea mai multe răni de cuțit la gât.

Suspectul este acuzat că ar fi oprit pe banda de urgență sâmbătă dimineața, în jurul orei 6.00, pe A7 și apoi și-a înjunghiat de mai multe ori soția în vârstă de 31 de ani și a aruncat-o afară din mașină pentru a fi lovită de alte autoturisme. Motivul este complet neclar. Suspectul a fost internat la o clinică de psihiatrie la solicitarea procurorului.

 

Bărbatul neagă acuzațiile

 

Potrivit procurorului, bărbatul a negat în continuare acuzațiile atunci când a depus prima mărturie. În fața judecătorului, acesta a făcut uz de dreptul său de a păstra tăcerea.

Poliţiştii cred că femeia ar fi supravieţuit în urma înjunghierii şi ar fi murit după ce a fost lovită de un camion. Şoferul acestuia nu a oprit, însă experţii care au făcut cercetări la faţa locului presupun că şoferul acestuia nu şi-a dat seama că a lovit pe cineva.

 

Poliția caută martori

 

Posibilii martori sunt rugați să contacteze anchetatorii echipei de omucideri din Flensburg la (0461) 48 40. Poliția caută persoane care ar fi putut observa vehiculul suspectului - un Suzuki Liana argintiu cu plăcuță de înmatriculare de Berlin - pe autostrada care duce spre sud din Flensburg până înainte de intersecția Schleswig/Schuby. Se pare că mașina a fost împrumutată de la prieteni. În plus, polițiștii caută camionul necunoscut anterior care a dat peste femeia rănită.

A7 spre sud între Tarp și Schuby a fost închisă ore întregi sâmbătă. Cu puțin înainte de ora 12.00, șoferii, dintre care unii stăteau de ore în șir în fața închiderii totale, au fost dirijați pe lângă locul accidentului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel