Cozmin Guşă: "TELENOVELA candidaturii lui Rareş are mult politicianism. Schimbăm GRILA"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Patronul Realitatea TV, Cozmin Guşă, a comentat plecarea jurnalistului Rareş Bogdan din presă şi a explicat poziţia postului TV faţă de candidatura sa la PNL.

Cozmin Guşă a ales să discute despre subiect abia la o oră după începerea emisiunii sale de joi seară.

"Treburile stau aşa: colegul nostru, prietenul meu, Rareş Bogdan, pe care l-am adus la Realitatea în urmă cu mulţi ani de zile în baza faptului că îl cunoşteam de la Cluj şi a realizat un talk show de succes, "Jocuri de putere", care s-a integrat în concepţia noastră despre ce ar trebui să spună o televiziune de ştiri unui public românesc, bună, rea, cu greşeli, cum a fost această concepţie a noastră, eu vă mulţumesc pentru fidelitate. Colegul nostru s-a hotărât să intre în politică, să schimbe haina de jurnalist cu haina de politician. Am făcut-o şi eu acum 18 ani, în 2001, dintr-o altă postură", a declarat Cozmin Guşă, în timpul emisiunii sale.

 

C. Guşă: Voi relata dedesubturile candidaturii lui Rareş

 

Cozmin Guşă susţine că s-a abţinut de la declaraţii pentru că a vrut să fie ultimul care vorbeşte însă doreşte să prezinte în următoarele două zile ce a stat în spatele deciziei lui Rareş Bogdan.

"Un bărbat ajuns la maturitate, care a luat o decizie în viaţă, pentru care decizie, într-adevăr, s-a consultat şi cu mine. Dedesubturile acestei decizii nu le voi relata în această seară pentru că am promis că vorbesc ultimul. O să vă vorbesc despre dedesubturile acestei decizii mâine seară, de la Tulcea şi poimâine seară, de la Constanţa", a mai spus Cozmin Guşă.

 

C. Guşă: Susţinere pentru Rareş Bogdan, nu pentru PNL

 

Directorul Realitatea TV a mai punctat că fosta vedetă a postului va fi susținută din noua sa postură, însă atitudinea va fi cu totul alta pentru PNL.

"În rest, noi suntem alături de Rareş în această întreprindere a lui de a schimba haina de jurnalist cu haina de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL, după cum nu sprijinim niciun partid pentru acele păcate care rămân valabile în ochii dvs, a telespectatorilor Realitatea".

 

Cine îl va înlocui pe Rareş Bogdan?

 

Patronul Realitatea TV a vorbit şi despre ce se va întâmpla cu segmentul orar pe care Rareş Bogdan şi-a desfăşurat emisiunea.

"E o schimbare pe repede înainte în acest weekend. O să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi, oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să relaizeze emisiuni în continuare, conform cu ceea ce am făcut şi până acum. Sigur, Rareş, cu talentul lui, a înglobat pe ecran o strategie pe care am gândit-o şi a înglobat-o cu succes. A făcut-o aşa cum trebuie. (...) Sper chiar şi fanii cei mai fundamentalişti, cum are Rareş, să rămâneţi alături de noi şi cred că merităm să ne daţi atenţia în continuare. Chiar dacă personajele vor fi altele, piesa va fi aceeaşi.", a mai spus Cozmin Guşă.

 

C. Guşă: "Telenovela candidaturii are mult politicianism în ea"

 

"Rareş Bogdan, mult succes. E cu la revedere pentru că o să fii în continuare la Realtiatea, de data asta într-o postură mai complicată, de invitat, care trebuie să răspundă la întrebări, oferind soluţii de pe o platformă politică. Mâine şi poimâine voi prezenta această telenovelă a candidaturii. E foarte interesantă şi cu mult politicianism această telenovelă", a conchis directorul realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel