Cozmin Guşă: "Rareş a avut mereu AMBIŢII politice. Încă mă DERANJEAZĂ"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Cozmin Guşă, directorul postului Realitatea TV, a vorbit, aşa cum a prmis joi seară, despre "dedesubturile" candidaturii lui Rareş Bogdan pe listele PNL.

Cozmin Guşă a declarat că fostul jurnalist nu a fost la prima tentativă de a intra în politică.

"Un moment foarte emoţionant pentru Rareş, un moment la care a ajuns în urma multor frământări şi discuţii. Rareș a avut ambiții politice încă din tinerețe. El a activat la Alianța Civică, pe vremuri, iar apoi, prin fuziune, a ajuns la Tineretul Național Liberal.

Sigur că Rareș a fost tentat să revină în politică de fiecare dată. Telenovela acestei candidaturi are un element important: momentul 2016, moment în care am avut o gândire legată de Rareș, că ar putea să fie un candidat cu șanse de câștig și foarte responsabil pentru Primăria București. (...) Astăzi, un PNL aflat într-o situație mult mai proastă decât în 2016, au găsit o soluție salvatoare, cu un accept pe care Rareș Bogdan și l-a dat cu multă, multă greutate și strângere de inimă", a declarat Cozmin Guşă în emisiunea sa.

 

C. Guşă: "M-a deranjat foarte mult și încă mă deranjează"

 

Directorul Realitatea TV susţine că Rareş Bogdan ar fi ales să intre în PNL, ca urmare a dedicaţiei pe care o are pentru proiectul prezidenţial al lui Klaus Iohannis. Guşă a mai dezvăluit că Ludovic Orban a avut fel de fel de șarje asupra lui Rareș Bogdan, fără să vorbească mai întâi cu el, lucru care l-a deranjat pe patronul televiziunii.

"Rareș Bogdan nu s-ar fi dus la PNL dacă nu ar fi fost dedicat proiectului prezidențial al lui Klaus Iohannis. (...) De data aceasta, Ludovic Orban, în disperarea lui de președinte fără soluții, a avut fel de fel de șarje asupra lui Rareș Bogdan, un Rareș dedicat proiectului lui Klaus Iohannis, fără să mă anunțe, fără să discute cu mine, lucru care pe mine m-a deranjat foarte mult și încă mă deranjează. Scopul scuză mijloacele de multe ori, dar asta nu e treabă de omenie. (...) Situaţia este una chiar de telenovelă şi mizele sunt uriaşe.", a mai spus Cozmin Guşă.

 

Patronul Realitatea TV a mai spus că nu vrea ca Rareş Bogdan să fie dezmăgit de ceea ce va vedea în politica românescă după aproape 20 de ani în care a făcut doar presă.

"Cred că am spus destul încât să înţelegeţi cât de tensionată a fost această decizie şi cât de nelalocul lor au acţionat unii lideri politici. Sper ca entuziasmul lui Rareş să nu se pleoştească în faţa a ceea ce o să vadă în interiorul politicului", a mai precizat Cozmin Guşă, în emisiunea sa de seară.

 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel