Cozmin Guşă: "Rareş a avut mereu AMBIŢII politice. Încă mă DERANJEAZĂ"

Andreea Cosma / 15 mar 2019, 23:26 Salveaza PDF Comentarii

Cozmin Guşă, directorul postului Realitatea TV, a vorbit, aşa cum a prmis joi seară, despre "dedesubturile" candidaturii lui Rareş Bogdan pe listele PNL.

Cozmin Guşă a declarat că fostul jurnalist nu a fost la prima tentativă de a intra în politică.

"Un moment foarte emoţionant pentru Rareş, un moment la care a ajuns în urma multor frământări şi discuţii. Rareș a avut ambiții politice încă din tinerețe. El a activat la Alianța Civică, pe vremuri, iar apoi, prin fuziune, a ajuns la Tineretul Național Liberal.

Sigur că Rareș a fost tentat să revină în politică de fiecare dată. Telenovela acestei candidaturi are un element important: momentul 2016, moment în care am avut o gândire legată de Rareș, că ar putea să fie un candidat cu șanse de câștig și foarte responsabil pentru Primăria București. (...) Astăzi, un PNL aflat într-o situație mult mai proastă decât în 2016, au găsit o soluție salvatoare, cu un accept pe care Rareș Bogdan și l-a dat cu multă, multă greutate și strângere de inimă", a declarat Cozmin Guşă în emisiunea sa.

 

C. Guşă: "M-a deranjat foarte mult și încă mă deranjează"

 

Directorul Realitatea TV susţine că Rareş Bogdan ar fi ales să intre în PNL, ca urmare a dedicaţiei pe care o are pentru proiectul prezidenţial al lui Klaus Iohannis. Guşă a mai dezvăluit că Ludovic Orban a avut fel de fel de șarje asupra lui Rareș Bogdan, fără să vorbească mai întâi cu el, lucru care l-a deranjat pe patronul televiziunii.

"Rareș Bogdan nu s-ar fi dus la PNL dacă nu ar fi fost dedicat proiectului prezidențial al lui Klaus Iohannis. (...) De data aceasta, Ludovic Orban, în disperarea lui de președinte fără soluții, a avut fel de fel de șarje asupra lui Rareș Bogdan, un Rareș dedicat proiectului lui Klaus Iohannis, fără să mă anunțe, fără să discute cu mine, lucru care pe mine m-a deranjat foarte mult și încă mă deranjează. Scopul scuză mijloacele de multe ori, dar asta nu e treabă de omenie. (...) Situaţia este una chiar de telenovelă şi mizele sunt uriaşe.", a mai spus Cozmin Guşă.

 

Patronul Realitatea TV a mai spus că nu vrea ca Rareş Bogdan să fie dezmăgit de ceea ce va vedea în politica românescă după aproape 20 de ani în care a făcut doar presă.

"Cred că am spus destul încât să înţelegeţi cât de tensionată a fost această decizie şi cât de nelalocul lor au acţionat unii lideri politici. Sper ca entuziasmul lui Rareş să nu se pleoştească în faţa a ceea ce o să vadă în interiorul politicului", a mai precizat Cozmin Guşă, în emisiunea sa de seară.

 

[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24