Cozmin Guşă, după decizia CNA: „Nu ne pot ei persecuta, cât putem noi rezista”

Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, a reacționat după decizia CNA de a suspenda emisia Realitatea TV vreme de 10 minute, joi, de la ora 19. 

„Nu ne pot ei persecuta, cât putem noi rezista. În anul 2019, principala țintă a acestei puteri este presa independentă. Adică presa din România care se încăpățânează, așa cum face Realitatea TV să prezinte și opinia cetățeanului între alegeri. Noi asta am făcut la fiecare ciclu electoral. Ne-am încăpățânat să prezentem opinia cetățenilor împotriva puterii de fiecare dată, lucru care a deranjat. 

Acest eveniment este unul mai grav. Au cerut să întrerupem joi pentru 10 minute emisia lui Denise Rifai pe Realitatea TV, o decizie total abuzivă, fără precedent în Europa pentru un astfel de eveniment. 

Citește și Emisia Realitatea TV, SUSPENDATĂ de CNA. DECIZIE de ultimă ORĂ

De fapt, domnii de la PSDragnea au pe de o parte o atitudine prin care vor să timoreze publicul Realitatea TV, cetățenii care preferă să demonstreze pașnic pentru drepturile lor și împotriva abuzurilor politice. Pentru că la Realitatea cetățenii s-au putut exprima și au putut să vadă marea manipulare pusă la cale de către Dragnea și ai săi, iar Diaspora să fie intimidată la un miting fără precedent din București în care cei care au căutat onoarea cu muncă cinstită în Occident au venit să își apere țara.

Pe de altă parte, marea lor grijă, a lui Dragnea și ai săi, este acel dosar de la Parchet. Ei consideră că ar fi important pentru procurorii care instrumentează dosarul 10 August, adică niște politroci, o anumită majoritate au luat o decizie în numele statului român că această emisie clară, pură, corectă a Realității TV din acele zile ar reieși câteva ilegalități. Sigur că a fost multă tensiune în acele zile. Toți colegii noștri care au transmis din studio și cei care au fost în piață au văzut exact cum stau treburile și au relatat pe post acele lucruri, elemente care nu le convin celor de la putere”, a declarat Cozmin Guşă la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26