Cozi kilometrice la granița cu Bulgaria. Mai mulți șoferii au vrut să depășească coloana la Negru Vodă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cozi kilometrice la granița cu Bulgaria. Mai mulți șoferii au vrut să depășească coloana la Negru Vodă
Cozi kilometrice la granița cu Bulgaria. Mai mulți șoferii au vrut să depășească coloana la Negru Vodă

Cozi de maşini, s-au format pe mai mulţi kilometri la intrarea în țară pe la punctul de frontieră Negru Vodă, la granița cu Bulgaria. La punctul de trecere de la Negru Vodă timpul de aşteptare este de aproape o oră, potrivit datelor de la poliția de frontieră. 

O româncă a povestit cum zeci de mașini au depășit coloana de 3 kilometri formată la intrare în țară dinspre Bulgaria. Reacția acestor șoferi nu a făcut decât să crească și mai tare timpul de așteptare. Ceilalți șoferi i-au împiedicat să depășească coloana. Drept urmare circulația a fost blocată,  iar mașinile din sens opus i-au obligat să dea cu spatele până în coadă coloanei.

”Acum, vama de la Negru Vodă, zeci de mașini de români depășesc coloanele pe sensul de intrare în România și s-a format un lanț uman care i-a blocat să mai depășească și acum s-a blocat complet. Am surprins imaginile fiind șoferi blocați în coloana. Au început câteva mașini cu număr de România să depășească coloana de 3km la intrarea în România prin vama Negru Vodă și imediat după zeci de mașini au făcut la fel. Rezultatul a fost că timpul de așteptare a crescut și mai mult decât atât, venind mașini din sens opus, circulația s-a blocat. La un moment dat, șoferii care stăteau în coloana nu au vrut să mai tolereze acest comportament și au format un lanț uman prin care să îi blocheze să depășească. Rezultatul a fost că mașinile din sens opus i-au obligat să dea cu spatele până în coadă coloanei drept sancțiune.” a povestit Anca pentru Observator.

Și duminică a fost aglomerație în toate punctele de frontieră din țară, cele mai solicitate puncte fiind la vămile Giurgiu și Nădlac 2. Potrivit Poliției de Frontieră, duminică s-a înregistrat un trafic crescut în punctele de trecere a frontierei, în special la graniţa cu Bulgaria şi Ungaria, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel