„Cotlete” din fasole și ciuperci. Așa deliciu n-ai mai mâncat! Fă imediat o rețetă delicioasă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
„Cotlete” din fasole și ciuperci. Așa deliciu n-ai mai mâncat! Fă imediat o rețetă delicioasă. FOTO: captură video YouTube @WOMENS SECRETS
„Cotlete” din fasole și ciuperci. Așa deliciu n-ai mai mâncat! Fă imediat o rețetă delicioasă. FOTO: captură video YouTube @WOMENS SECRETS

Cotletele de fasole sunt foarte gustoase și sățioase. Pentru a preveni cotleturile de fasole să se usuce, le puteți găti cu adăugarea de ciuperci prăjite cu ceapă.

„Cotlete” din fasole și ciuperci - Ingrediente

 

- fasole - 1 cană

- ciuperci - 150 de grame

- ceapa - 1 bucată

- usturoi - 1-2 căței

- griș - 1,5 linguri

- făină (pentru pane) - 2 linguri

- sare după gust

- piper negru măcinat după gust

- ulei vegetal - pentru prăjit.

Banderillas, pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești. O rețetă simplă și delicioasă, gata în câteva minute - FOTO

 

„Cotlete” din fasole și ciuperci - Mod de preparare

 

Mai întâi, pregătiți ingredientele pentru gătit cotlet de fasole cu ciuperci. Fasolea uscată se înmoaie peste noapte în apă rece. Dimineața, scurgeți apa, turnați apă proaspătă și gătiți fasolea până se înmoaie. Sare la sfârșitul gătitului.

Ceapa o tăiați cubulețe mici, iar ciupercile cum doriți.

Într-o tigaie în ulei vegetal, prăjiți mai întâi ceapa până se rumenește. Adăugați sare și piper.

Apoi adăugați ciupercile la ceapă și prăjiți-le cu ceapa împreună.

Pate de porc, rețeta care îți garantează succesul la masa de Crăciun! Surprinde-ți oaspeții

Când fasolea este fiartă, scurgeți apa din oală. Combinați fasolea fiartă și ciupercile prăjite cu ceapa.

Măcinați fasolea cu ciupercile într-o masă omogenă. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un blender sau o mașină de tocat carne.

Adăugați usturoiul, trecut printr-o presă, și grișul la fasole și ciuperci.

Se amestecă totul bine și se lasă 20 de minute să se umfle grișul.

Apoi formați mici cotlet rotunde din compoziția de fasole, băgați-le în făină și prăjiți în ulei vegetal încins pe ambele părți până se rumenesc.

Pionono de Crăciun, genial de bun! Aperitiv de milioane! Salvează rețeta

Cotletele din fasole și ciuperci sunt gata. Serviți-le ca garnitură sau ca fel de mâncare independent, cu diverse sosuri și legume.

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G          

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel