Banderillas, pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești. O rețetă simplă și delicioasă, gata în câteva minute - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Banderillas, pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești. O rețetă simplă și delicioasă, gata în câteva minute. FOTO: capturi video YouTube @Cocina al Natural
Banderillas, pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești. O rețetă simplă și delicioasă, gata în câteva minute. FOTO: capturi video YouTube @Cocina al Natural

Pentru acele zile în care nu prea ai chef să gătești sau în care chiar cauți prânzul perfect pentru copii, o alternativă ușoară și rapidă este să gătești niște banderillas. 

Banderillas este o alternativă bună dacă nu vrei complicații atunci când prepari prânzul, care va fi gata în mai puțin de 30 de minute. Este un preparat de care te poti bucura oricând, este și foarte ușor să ai ingredientele necesare în cămară. Continuă să citești și descoperă cât de ușor este să prepari niște banderile delicioase!

Un altfel de piure de cartofi: cu ton și ou. Dă o a nouă viață acestui preparat popular. O rețetă diferită, rapid de gătit

 

Ingrediente pentru a face Banderillas

 

- 6 bucăți de crenvurşti

- 250 de grame de făină

- 1 ou

- 3 linguri de unt topit

- 1 cană de lapte sau jumătate de smântână

- 6 frigărui lungi din lemn

- ulei vegetal

- hârtie absorbantă.

A acompania:

- maioneză

- muştar

- sos de ketchup.

 

Cum se prepară Banderillas

 

Pentru a începe rețeta de banderillas trebuie mai întâi să luați un recipient și să amestecați laptele, oul, făina și untul topit . Puteți folosi un mixer electric sau un blender, amestecați timp de 5 minute pentru a aerisi puțin amestecul și lăsați-l să se odihnească câteva minute.

Rulați crenvurștii în hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de umiditate pe care îl aduc în mod natural, puteți folosi și puțină făină simplă, asta va face ca amestecul să adere mai bine la cârnați.

Apoi, introduceți bățul de frigărui de lemn în crenvurști până la ¾ din dimensiunea cârnatului pentru a-l face ferm.

Transferați amestecul de făină într-un bol înalt pentru a fi mai ușor de manevrat, apoi introduceți cârnații până când este acoperit cu amestecul.

2. -imagine fara descriere- (banderillas--pentru-acele-zile-in-care-nu-prea-ai-chef-sa-gatesti--o-reteta-simpla-si-delicioasa--gata-in-cateva-minute-2.jpg)

În continuare, într-o oală cu ulei încins, introduceți banderillas până devin aurii. Acest ultim pas va dura doar câteva secunde, asigurați-vă să nu se ardă.

3. -imagine fara descriere- (banderillas--pentru-acele-zile-in-care-nu-prea-ai-chef-sa-gatesti--o-reteta-simpla-si-delicioasa--gata-in-cateva-minute-3.jpg)

Când banderilla este deja aurie, treceți pe hârtie absorbantă pentru a îndepărta excesul de ulei și lăsați să se răcească puțin.

4. -imagine fara descriere- (banderillas--pentru-acele-zile-in-care-nu-prea-ai-chef-sa-gatesti--o-reteta-simpla-si-delicioasa--gata-in-cateva-minute-4.jpg)

Și gata! Servește-ți banderillas cu dressingul tău preferat, puțină maioneză, muștar și sos de ketchup.

Plăcinte cu brânză de vaci și lămâie. Probabil cele mai delicioase, gata în doi timpi și trei mișcări - FOTO

 

Banderillas, sandvișul perfect 

 

Banderilele în sine au fost întotdeauna sandvișul perfect pentru o duminică după-amiază, ca fel de mâncare la petrecerile copiilor sau chiar pentru un prânz delicios, și ce modalitate mai bună de a face ușor prepararea folosind făina pe care majoritatea o au acasă.

Dacă doriți o rețetă specială pentru aceste banderile, încercați să adăugați puțină boia de ardei în amestecul de făină pentru a adăuga culoare și aromă sau încercați puțin sos de muștar pentru a-și impregna aroma în amestec. Subliniem că în final aroma va fi de neegalat și toată lumea o va iubi, așa că pregătește această rețetă.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt         
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g         
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G         

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel