Coronavirus. Un pacient din Deva, declarat vindecat de COVID-19

Andreea Cosma |
Data publicării:

Un bărbat de 45 de ani, din Deva, a fost declarat vindecat în urma infecţiei cu virusul COVID-19, pacientul aflându-se sub tratament la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara, a informat joi Prefectura Hunedoara.

"O persoană dintre cele şase din România care au contactat noul coronavirus şi au fost declarate vindecate este din judeţul Hunedoara. Este vorba despre bărbatul de 45 de ani, din Deva, internat la Spitalul de boli infecţioase 'Victor Babeş', după ce a sosit, împreună cu fiica sa, din Italia, cu avionul", se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara, remis Agerpres.

Rezultatele analizelor efectuate în cazul celor doi, după sosirea în România, au confirmat că atât tatăl, cât şi fiica sa de 16 ani au fost infectaţi cu noul coronavirus.

"Fata, fiind internată mai târziu decât tatăl ei, mai trebuie să rămână în spital încă o zi", precizează Prefectura Hunedoara.

Starea generală a tinerei de 16 ani este bună şi urmează ca după efectuarea unui ultim test să fie externată, în cazul în care rezultatul va fi negativ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel