Coronavirus Spania: Cifre-record ale pacienților infectați și vindecați

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Spania pare că  atins pragul simbolic care marchează „stingerea“ pandemiei. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 3.105 persoane vindecate, în timp ce un număr mult mai mic, de 2.796 de pacienți, au fost înregistrați ca nou infectați. 

Numărul de pacienți cu coronavirus recuperați în ultimele 24 de ore a depășit-o pe cea a cazurilor noi raportate: 3.105 vindecați (pentru un total de 92.355), cu 2.796 de noi infecții, potrivit Ministerului Sănătății.

Numărul zilnic de decese cu coronavirus a scăzut, înregistrându-se 367 de noi decese (ieri 440). De la începutul crizei de sănătate există 22.524 de decese. Numărul total de infecții în Spania este aproape de 220.000.

„Este cel mai bun număr pe care îl avem, de multe săptămâni”, a afirmat epidemiologul și purtătorul de cuvânt al comisiei speciale împotriva coronavirusului, Fernando Simón.

„Este prima zi în care există mai multe cazuri vindecate decât cazurile noi raportate”, a declarat  Fernando Simon. El a subliniat că numărul de decese înregistrate în ultimele 24 de ore este semnificativ mai mic decât 400. În ultimele săptămâni, decesele noi au fost sub 400 doar o singură dată (399). De data aceasta este 367, un număr mult sub bariera de 400.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel