Coronavirus. Mai mulţi de angajaţi ai companiei Fan Courier, diagnosticaţi cu Covid19. Lucrau la depozitul din Ştefăneşti

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
fan_courier
fan_courier

24 de angajaţi ai companiei Fan Courier au fost diagnosticaţi cu Covid19.

Aceştia lucrau ca manipulanţi marfă la depozitul din Ştefăneşti din judeţul Ilfov. Alte 10 persoane de află acum în izolare. 

Ştire în curs de actualizare.

„Majoritatea angajaţilor testaţi pozitiv erau deja în izolare la momentul efectuării testelor şi toţi contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi şi au intrat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, conform protocolului medical în vigoare. Personalul izolat reprezintă un procent mic din totalul personalului care activează în HUB-ul din Ştefăneşti. În plus, echipele din depozitul FAN Courier sunt autonome şi nu interacţionează, astfel că riscul de infectare între echipe este minim. Activitatea companiei se desfăşoară la parametri normali, echipele FAN Courier fiind pregătite anterior pentru un astfel de scenariu. Pentru siguranţa sanitară a angajaţilor vom intensifica controlul şi triajul epidemiologic”, a declarat Cornel Morcov, directorul comercial al FAN Courier.

Compania FAN Courier a anunţat că a declanşat deja procedurile stabilite prin planul pentru situaţii de criză COVID-19, astfel încât activitatea curentă să se desfăşoare în condiţii normale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel