Coronavirus. Haz de necaz: cu ce putem înlocui hârtia igienică, dacă dispare de pe rafturile magazinelor

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

În plină epidemie de coronavirus, când rafturile magazinelor se golesc peste noapte, un grup de experți în grădinărit din Australia recomandă trei înlocuitori naturali pentru hârtia igienică.

Hills Herbal Collective este un grup de experți în grădinărit din Victoria, Australia, care încearcă să destindă atmosfera tensionată datorată epidemiei de coronavirus, propunând pe Facebook trei alternative prietenoase cu mediul la hârtia igienică.

Sugestia vine în condițiile în care hârtia igienică se află printre produsele care dispar cel mai repede de pe rafturile magazinelor.

Este vorba despre trei plante ale căror frunze pot fi folosite pe post de hârtie igienică: lumânărica, nalba și urechea mielului.

Potrivit experților în grădinărit, lumânărica este „absorbantă, moale, groasă și durabilă”, nalba este „durabilă și moale”, iar urechea mielului este „mătăsoasă și absorbantă”.

„Timpurile disperate cer măsuri disperate.”, este textul care apare alături de colajul cu cele trei plante, relatează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel