Coronavirus. Șefa DSP Galați a primit amenințări cu moartea de la persoane necunoscute: Nu aduceți COVID-19 la Brăila!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Liliana Moise, directoarea DSP Galați, a primit mai multe amenințări cu moartea de la persoane necunoscute, după ce au apărut informații că bolnavii de coronavirus din Galați ar putea fi duși la Brăila.

Informația legată de amenințările cu moartea primite de directoarea Direcției de Sănătate Publică Galați au fost confirmate pentru MEDIAFAX de Gabriel Avramescu, prefectul județului Galați.

Prefectul a spus că amenințările au apărut în ultimele 24 de ore și că Poliția a fost informată despre acest lucru.

„Directoarea de Sănătate Publică a fost amenințată. Este grav. A primit mai multe mesaje, a fost sunată, a primit amenințări și pe Facebook. Noi am sesizat autoritățile competente, am informat Inspectoratul de Poliție Județean. Să înceapă cercetările, nu se poate ca un om atât de important în contextul crizei actuale, un om atât de important care stă nopțile la birou să fie tratat în acest fel. Noi o susținem pe doamna Moise, este un om foarte important, ea vine în continuare la birou pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut”, a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Avramescu.

 

Liliana Moise, directoarea DSP Galați, nu a putut fi contactată pentru a comenta situația

 

Luni, reprezentanții DSP Galați le-au scris o scrisoare omologilor de la Brăila prin care acestora li se solicita un punct de vedere. Strategia întocmită la solicitarea Ministerului Sănătății prevede ca toți bolnavii și suspecții de COVID-19 să fie duși la Brăila, la Urgență, la Spitalul de Pneumofiziologie și la Spitalul de Psihiatrie Sf. Pantelimon.

În schimb, județul Galați ar urma să preia femeile cu problemele ginecologice și gravidele confirmate cu COVID-19, dar și toți pacienții din Brăila care nu sunt infectați cu coronavirus.

 

Autoritățile brăilene au reacționat astăzi dur în urma apariției scrisorii

 

„NU PUTEM PERMITE ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC!!! NU ADUCEȚI COVID 19 LA BRĂILA!!! Direcția de Sănătate Publică Galați PROPUNE: toți pacienții FĂRĂ COVID 19 din spitalele din Brăila să fie mutați în spitalele din Galați. Pacienții care sunt confirmați CU COVID 19 din Brăila și Galați să fie tratați DOAR LA BRĂILA!!! De ce nu și la Galați? De ce mutați bolnavii dintr-un județ în altul?

Pentru că la Brăila, prefectul și unii șefi de deconcentrate sunt SLUGI UMILE? Cei din alte județe sunt mai «șmecheri»? CÂND HOTĂRÂȚI DESTINELE BRĂILENILOR DE CE NU CHEMAȚI PRIMARUL ȘI FACEȚI ȘEDINȚE PE ASCUNS?

Această propunere nu poate fi acceptată deoarece nu putem permite ca Brăila să se transforme în orașul COVID 19 în timp ce alte orașe „exportă” la noi acasă bolnavii infectați. Luni dimineața, Primăria Municipiului Brăila va transmite adresă oficială către toate instituțiile implicate astfel încât această propunere să nu fie niciodată pusă în practică. Este normal să tratăm cu maximă responsabilitate brăilenii care vor avea coronavirus, DAR nu trebuie să acceptăm niciodata sa ne transforme in orasul infectat. SĂ LE FIE RUȘINE CELOR CARE AU PROPUS AȘA CEVA ȘI VOI CERE DEMISIA CELOR CARE VOR ACCEPTA ACEASTĂ BĂTAIE DE JOC!!!
DE CE "VINDEȚI" BRĂILA STIMABILILOR???
CU CE PREȚ? CARE VĂ ESTE INTERESUL?
DE CE VĂ ASCUNDEȚI?”, a scris, pe Facebook, primarul orașului Brăila, Marian Dragomir, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel