Corina Creţu, ieşire nervoasă chiar lângă Dăncilă: "Nici nu mă salută. Vă lăudaţi cu proiecte făcute din bani europeni" - VIDEO

Andreea Cosma |
Data publicării:
Corina Creţu, la "Sâmbra Oilor", declaraţii critice la adresa Vioricăi Dăncilă. Sursa: screenshot video
Corina Creţu, la "Sâmbra Oilor", declaraţii critice la adresa Vioricăi Dăncilă. Sursa: screenshot video

Comisarul european, Corina Creţu, a răbufnit pe scenă, chiar lângă Viorica Dăncilă, după ce premierul s-a lăudat cu realizări făcute, în mare parte, din bani europeni. Vezi video cu reacţika comisarului european.

Corina Creţu, acum candidat la alegerile europarlamentare din partea Pro România, s-a arătat deranjată şi de atitudinea Vioricăi Dăncilă, care nu ar fi vrut să o salute, fiind în campanie electorală.

"Dacă vrem să fim respectaţi, haideţi să îi respectăm pe toţi. E inadmisibil să ai un reprezentant în Comisia Europeană, pe care să nu îl saluţi doar pentru că eşti în campanie electorală. Toate investiţiile de care vorbiţi aici, 85% au fost aprobate din fonduri europene" a strigat nervoasă Corina Creţu, pe aceeaşi scenă pe care Viorica Dănciă a lăudat proeictele şi investiţiile realizate în Satu Mare.

Citeşte şi: VIDEO. Dăncilă, discurs în huiduieli, la "Sâmbra Oilor": "Nu huiduielile ne fac mai buni români. Am fost la biserică"

Viorica Dăncilă s-a aflat duminică la festivitatea "Sâmbra Oilor", din Certeze, Satu Mare, unde, după ce a vorbit despre realizări, în huiduielile şi aplauzele celor două tabere de susţinători şi contestatari prezente, a dedicat cea mai mare parte a discursului său "românilor adevăraţi, cu respect pentru cei care poartă ghiocei la tâmple" şi a atras atenţia că "nu huiduielile ne fac mai buni români". 

Vezi video cu declaraţiile Corinei Creţu:

Sursa: Bâtea Ciprian / Youtube

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel