VIDEO. Dăncilă, discurs în huiduieli, la "Sâmbra Oilor": "Nu huiduielile ne fac mai buni români. Am fost la biserică"

Andreea Cosma / 12 mai 2019, 12:41 Salveaza PDF Comentarii
Viorica Dăncilă la "Sâmbra Oilor". sursa foto: PSD Satu Mare
Viorica Dăncilă la "Sâmbra Oilor". sursa foto: PSD Satu Mare

Viorica Dăncilă nu a scăpat nici la "Sâmbra Oilor" de protestari. Premierul a ţinut un disucrs în care a început să laude realizările şi investiţiile făcute în zonă, moment în care s-au auzit pe fundal aplauze şi huiduieli deopotrivă. Însă ce-a de-a doua jumătate a discursului său a dedicat-o vorbind despre "adevăraţii români" şi despre faptul că "huiduielile nu ne fac mai buni români".

"Noi, Guvernul României, vrem ca fiecare localitate din România să se bucure de dezvoltare, să punem împreună cărămidă cu cărămidă", a spus Viorica Dăncilă, care a continuat să laude realizările din zona Oaşului.

Citeşte şi: Satu Mare. Declaraţie de dragoste pentru Viorica Dăncilă. S-a ÎNCHINAT în faţa ei - VIDEO

"Dragi români, adevăraţi români, înainte să vin aici, am mers la biserică şi preotul ne-a vorbit foarte frumos despre credinţă, despre credinţa în Dumnezeu, credinţa că binele învinge întotdeuana răul, credinţa că oameni adevăraţi, românii adevăraţi, sunt oameni harnici, cum sunteţi dvs în această regiune. (...) Despre credinţa că nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni români", a mai spus Dăncilă, pornind un val de huiduieli în spatele rândului de susţinători PSD.

 

Viorica Dăncilă: "Am mers la biserică. nu huiduielile ne fac mai buni"

 

Dăncilă nu s-a lăsat, însă, intimidată şi şi-a continuat discursul.

"Despre credinţa că adevăraţii români sunt oameni care îşi bazează atitudinea pe argumente, despre credinţa că violenţa verbală sau chiar fizică nu ţine loc de argumente şi nu este specifică poporului român. Adevăraţii români sunt oameni care poartă în suflet tricolorul, oameni harnici, respectuoşi, (...) care îi repsectă pe cei cu ghiocei la tâmple. Eu ca prim-ministru al României, cred în aceşti români", a mai spus Viorica Dăncilă.

 

Viorica Dăncilă: "Adevăraţii români îi respectă pe cei cu ghiocei la tâmple"

 

Premierul a terminat discursul făcând diferenţe între "românii adevăraţi" şi ceilalţi.

"Sper că cei care nu au învăţat nimic şi care se comportă într-un mod neadecvat la o sărbătoare atât de frumoasă, să înveţe de la dumneavoastră ce înseamnă respectul şi ce înseamnă un bun român. Sper să vă alăturaţi guvernului României şi împreună să creionăm un viitor bun pentru români. România nu mai poate aştepta. România vrea un viitor mai bun acum pentru că am aşteptat destul şi cred că acest lucru îl putem face noi toţi prin întoarcerea la bunul simţ, la tradiţii, la românii adevăraţi. Aşa să ne ajute Dumnezeu! Vă mulţumesc! La mulţi ani!", a conchis Viorica Dăncilă, la "Sâmbra Oilor" din Certeze, Satu Mare, înainte să facă o baie dde mulţime printre susţinători.

Premierul Viorica Dăncilă şi ministrul Agriculturii Petre Daea au fost, duminică, la Certeze, judeţul Satu Mare, unde a avut loc festivalul "Sâmbra Oilor".

Vezi video cu discursul Vioricăi Dăncilă:

Sursa: Portam SM / Facebook

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy