Corina Crețu, mutare de ULTIMĂ ORĂ. A intrat în conducerea unui partid

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Corina Cretu Facebook
Corina Cretu Facebook

Corina Creţu a fost numită în Biroul Executiv Pro România, europarlamentarul precizând că poate contribui la dezvoltarea României. 

"Mă bucur să fac parte, începând de astăzi, din Biroul Executiv al PRO România! E o responsabilitate pe care o voi onora, având convingerea că împreună putem realmente contribui la dezvoltarea României.

România are nevoie de o revitalizare a stângii, iar alături de colegii mei din Biroul Executiv al PRO România, alături de membri, simpatizanți, dar și de cetățeni neafiliați politic, sunt convinsă că putem contribui la conturarea unei forțe politice moderne și pro-europene de centru-stânga. Prin activitatea mea din Parlamentul European, dar și prin experiența mea de la Bruxelles, voi contribui cu tot ce-mi stă în putință ca PRO România să rămână un partid pro-european, o alternativă reală, modernă și progresistă de centru-stânga.

Ne așteaptă multă muncă, dar sunt convinsă că vom învinge – spre binele tuturor celor care își spun speranțele în noi și spre binele României. Vă doresc o săptămână frumoasă tuturor!", este mesajul postat de Corina Creţu pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel