Corina Crețu, MESAJ pentru cetățenii europeni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Comisarul European, Corina Crețu, a participat, în Grecia, la un eveniment în care a vorbit despre viitorul Europei şi a transmis cetăţenilor greci un mesaj de susţinere. Ea a luat parte, duminică, la Reprezentanța Comisiei Europene din Grecia, la un dialog cu cetățenii despre viitorul Europei.

„Am avut un dialog interesant cu cetățenii din Olympia (Grecia) și apreciez interesul arătat de aceștia pentru viitorul Europei și îi asigur că atât eu, cât și Comisia Europeană, vom continua să sprijinim cu tot ce putem Grecia pentru a se dezvolta economic și pentru a putea oferi o viață mai bună tuturor locuitorilor săi”, a transmis Corina Creţu, pe pagina sa de Facebook.

Comisarul le-a spus tinerilor din sală că e şansa lor să decidă şi să meargă la vot, dovedind că au cuvântul în apărarea proiectului european, informează Digi24.

Citește și Corina Crețu: Proiectul LASERULUI DE LA MĂGURELE, pus în pericol de Guvernul Dăncilă

Comisarul European, Corina Crețu se află într-o vizită oficială în Grecia pentru a discuta despre modul în care politica de coeziune poate sprijini în continuare economia greacă și dezvoltarea regională în țară.

În cea de-a doua întâlnire la Atena cu Yiannis Dragasakis, vicepremier și ministru al Dezvoltării și cu Stathis Giannakidis, ministrul-adjunct al dezvoltării au avut loc discuții despre stadiul actual al implementării proiectelor finanțate prin politica de coeziune în Grecia. „I-am încurajat să participe activ la nivel de Guvern la negocierile pentru viitorul buget al Uniunii Europene și al politicii de coeziune post-2020 și să înceapă discuțiile cu serviciile Comisiei pentru noua perioadă de programare 2021-2027.", a menționat comisarul Corina Crețu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel