Copilul de doi ani închis într-o cușcă alături de șerpi și șobolani era într-un mediu „sigur”, susțin părinții

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Părinții care și-au obligat copilul de aproape doi ani să locuiască într-o cușcă, alături de șobolani, șerpi și viermi, susțin în fața instanței că acela era cel mai sigur loc pentru el.

Cușca în care afla închis băiețelul era așezată într-o remorcă, la ferma unde locuia cuplul, alături de zeci de animale.

TJ Brown, în vârstă de 46 de ani, și Heather Scarborough, în vârstă de 42 de ani, au fost reținuți în iunie, după ce au fost acuzați de abuzuri agravante asupra copiilor și cruzime împotriva animalelor.

A treia persoană, Charles Brown, bunicul copilului, în vârstă de 82 de ani, a fost și el eliberat, în schimbul unei cauțiuni.

Citește și Un copil de 1 an, găsit închis într-o cușcă, înconjurat de șerpi, șobolani și alte sute de animale (FOTO)

Săptămâna trecută a avut loc o audiere preliminară, unde au fost prezentate condițiile infecte în care locuia copilul, în ferma din comitatul Henry, Tennessee.

Potrivit mărturiilor din instanță, copilul închis în cușcă era înconjurat de șobolani și gândaci, într-un miros înțepător de fecale și urină, undeva în spatele curții.

 

Acea canisă era doar un „spațiu de joacă”

 

Joi, apărarea a susținut că acea canisă era doar un spațiu de joacă pentru copilul care făcea parte dintr-o familie cu posibilități materiale reduse.

Procurorul-șef a declarat însă că există o „mare diferență” în compararea unei cuști de dimensiunile 4x4, cu un teren de joacă.

„Când duc un copil la joacă, nu sunt opt ​​șerpi, sute de șobolani, hamsteri și șoareci, nu există gândaci în cușcă, nu există haine îmbibate cu urină. E o mare diferență”, a spus procurorul, potrivit Știrile PRO TV.

În apropierea cuștii în care era închis copilul era și un uriaș șarpe boa constrictor.

 

Polițist: „Nu am mai văzut asta până acum”

 

Potrivit șeriful județului Henry, Monte Belew, mai erau opt șerpi în apropierea copilului, și zeci de câini.

„Cu toată situațiile prin care am trecut ca polițiști, este greu să găsim ceva care să ne șocheze. Nu am mai văzut asta până acum și pot garanta că persoanele care se află alături nu au mai văzut asta până acum” a spus șeriful.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel