Copil de 13 ani din Mangalia, băgat în comă de altul de 15 ani după o bătaie cruntă în fața unei case de pariuri

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Doi adolescenţi s-au luat la bătaie în fața unei case de pariuri din Mangalia. Cei doi s-au certat în cursul nopţii, pe facebook, continuând disputa a doua zi, sâmbătă, totul escaladând într-o bătaie cruntă în urma căreia băiatul de 13 ani a ajuns în comă la spital.

Conflictul ănceput pe Facebook cu o seară înainte a escaladat când cei doi s-au întâlnit întâmplător. Plin de furie în acel moment, adolescentul de 15 ani l-a lovit cu pumnul în față pe copilul de 13 ani, iar acesta a căzut cu capul de asfalt, inconştient.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de poliţie şi un echipaj de la punctul de prim-ajutor al pompierilor SMURD Mangalia. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator, medicii efectuând manevrele de resuscitare. Minorul a fost, în cele din urmă, resuscitat, fiind transportat la spitalul din localitate în stare gravă, inconştient.  Din păcate, medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea sa de sănătate.

Fiecare dintre cei doi implicaţi în scandal erau însoţiţi de alţi prieteni, însă niciunul nu a intervenit. Agresorul a fost reținut de procurori, urmând să fie propus spre arestare. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și tulburarea liniștii publice.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație în urma căreia o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor implicate, fiind vorba despre 2 minori de 13, respectiv 15 ani. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict pe o rețea de socializare, din ziua precedentă. Astăzi, cele două persoane s-au întâlnit întâmplător, iar minorul de 15 ani l-a lovit pe cel de 13 ani cu pumnul, în zona feței. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital în stare comatoasă. Polițiștii constănțeni continuă cercetările, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Minorul în vârstă de 15 ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propuneri legale“, au transmis rerprezentanții IPJ Constanța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel